Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu saatte mi aradınız![]()
Sonuc tesmer sayfasını yenilemekten is yapamaz hale geldim. Smmm sinav sonuclari haricinde herseyi yayinliyorlar.
Arkadaşlar,
geçen dönem bu saatte kalmamış çoktan geçenler aranmıştı. Ağzımdan yel alsın ama sitede ki herkez mi kaldı ya, bi kişi aranmadı mı?
Stres stres stres başkada bişey yok...olabilir sordukları sorulara bakarsak birimiz ders çalışırken karşılaştık mı ki hiç
Arkadaşlar,
geçen dönem bu saatte kalmamış çoktan geçenler aranmıştı. Ağzımdan yel alsın ama sitede ki herkez mi kaldı ya, bi kişi aranmadı mı?
Bak buna çok güldüm...inşallah böyle bir şey olmasın. Maliyet tek dersim bitsin artık. Herkes için iyi sonuçlar gelir.
İnşallah...bu sınavda genel olarak benim düşüncem herkes kendi bildiklerinden birşeyler kattığı için mevzuat bir köşede sınıfta kaldıadamlar budurumda ne yapacaklarını şaşırdılar haliyle, kısmet umarım güzel sonuçlar gelir
Arkadaşlar,
İnanın ben her şeyi bekliyorum. Hazirlikliyim. Tek ders maliyet. Vergiden 80 bekliyorum. Belkide hepimiz kaldikAllah korusun ama halen neden aranmadik ya da aciklanmiyor anlamiyorum. En azindan gecen sinavda ki gibi aksam 17.30 da açıklanacaktır ibaresi bile bile yok duyurularda !!!
ben yarın sırf bu üçlü yüzünden işten ayrılıyorum vergi-maliyet-meslek