Staja başlama sınavında 1 soruyla kalmıştım. 15 gün sonra telefon geldi yanlış bir soru iptal edildi herkes için doğru kabul edildi. Sınavı geçtiniz dendi
İşte tamda senin hayalin 

85 Mi vaay kardeşim helal bee :alkış:Keşke benimde meslek olsaydi. Ama itiraf ediyim meslekten ilk sinav 40. Ikinci on. Ucuncu sinav 85
Darısı başına.
ahhhhhhhh....ahhhhhhhhh....kalbim duracak.:banghead: artık yeteeeeeeerrrr......
arkadaşım bende çok çalıştım ama dediğin gibi soruları görünce şok oldum. 2 sorum tam yaptım. 2 sorumda yarım yaptım umudum var senin nasıl arkadaşım. Ben bu seferde geçemezsem 4.hakkım olucak stres olmaya başladım artık![]()
sonuçlar açıklandı mı diye tesmeri arayacağınıza yada tesmerin sitesine bakacağınıza kayseri smmm odasını takip edin.onlar sonuçlar yayınlanmadan önce kazananlar listesini yayınlıyorlar.onların yayınladıkları gün aranmayı bekleyebilirsiniz.ertesi günde sonuçlar açıklanır
Tabela asılması zorunluluğu sorusuyla disiplin soruşturması sorusunu tam yaptım diğer sorulara da birşeyler yazdım ama diğer üç soru hakkında açıkçası hiçbir fikrim yoktu.Senin durumun iyi görünüyor.Ayrıca odaların bütçelerinin hazırlanması ve ymm kanıt toplama amacını hiçbir kaynakta görmedim.hayırlısı artık
[h=4]sonuç listesi[/h][table="class: Table table-striped"]
[tr]
[th]sonuç adı[/th]
[th]yayınlanma tarihi[/th]
[th]işlemler[/th]
[/tr]
[tr]
[td="class: Datatables_empty, colspan: 44"]sistemde size ait bir sınav sonucu bulunamamıştır.[/td]
[/tr]
[/table]
ne sinir bir yazıdır kardeşim yaaa![]()
Tesmeri tekrar aradım planlandığı gibi yarın açıklanacak diyor. Aksilikte çıkabilirmiş![]()
Yarın açıklanacaksa aramalar ne zaman yapılacak???
Yarın açıklanacaksa aramalar ne zaman yapılacak???
Senin geçmene kesin gözüyle bakabiliriz o haldeBende internette biyerde bilgi olarak okumustum ymm kanıt toplama amacını sınavdan 2-3 ay önce kendi bilgim amaçlı yoksa ders kitapçığında hiçbiyerde yoktu oradan aklımda kalanları yazdım. odaların bütçelerini kim hazırlar kim onaylar onu biliyordum onu yazdım. 2 sorumda tam senin gibi ama bilemiyorum. İnşallah geçeriz. Senin kaçıncı hakkın?
Yarın aramaları yapıp cumarteside yüklerler belki yani daha çok gerilicez bu hafta geçmedi gitti