28-29 Haziran 2014 Tarihinde Yapılan SMMM Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanır ?

Staja başlama sınavında 1 soruyla kalmıştım. 15 gün sonra telefon geldi yanlış bir soru iptal edildi herkes için doğru kabul edildi. Sınavı geçtiniz dendi :) İşte tamda senin hayalin :)

sonuçlar açıklandı mı diye tesmeri arayacağınıza yada tesmerin sitesine bakacağınıza kayseri smmm odasını takip edin.onlar sonuçlar yayınlanmadan önce kazananlar listesini yayınlıyorlar.onların yayınladıkları gün aranmayı bekleyebilirsiniz.ertesi günde sonuçlar açıklanır

arkadaşım bende çok çalıştım ama dediğin gibi soruları görünce şok oldum. 2 sorum tam yaptım. 2 sorumda yarım yaptım umudum var senin nasıl arkadaşım. Ben bu seferde geçemezsem 4.hakkım olucak stres olmaya başladım artık:(:(

Tabela asılması zorunluluğu sorusuyla disiplin soruşturması sorusunu tam yaptım diğer sorulara da birşeyler yazdım ama diğer üç soru hakkında açıkçası hiçbir fikrim yoktu.Senin durumun iyi görünüyor.Ayrıca odaların bütçelerinin hazırlanması ve ymm kanıt toplama amacını hiçbir kaynakta görmedim.hayırlısı artık

sonuçlar açıklandı mı diye tesmeri arayacağınıza yada tesmerin sitesine bakacağınıza kayseri smmm odasını takip edin.onlar sonuçlar yayınlanmadan önce kazananlar listesini yayınlıyorlar.onların yayınladıkları gün aranmayı bekleyebilirsiniz.ertesi günde sonuçlar açıklanır

İşte bu bende tam hatırlıyamadım ama kayseri odasının sitesini nedense gayri ihtiyari kontrol ettim demek ki doğru hatırlamışım.Evet tamda dediğin gibi ama insan yinede sürekli beklemede

[h=4]SONUÇ LİSTESİ[/h][TABLE="class: table table-striped"]
[TR]
[TH]Sonuç Adı[/TH]
[TH]Yayınlanma Tarihi[/TH]
[TH]İşlemler[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="class: dataTables_empty, colspan: 44"]Sistemde size ait bir sınav sonucu bulunamamıştır.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ne sinir bir yazıdır kardeşim yaaa:mad:

Tabela asılması zorunluluğu sorusuyla disiplin soruşturması sorusunu tam yaptım diğer sorulara da birşeyler yazdım ama diğer üç soru hakkında açıkçası hiçbir fikrim yoktu.Senin durumun iyi görünüyor.Ayrıca odaların bütçelerinin hazırlanması ve ymm kanıt toplama amacını hiçbir kaynakta görmedim.hayırlısı artık

Bende internette biyerde bilgi olarak okumustum ymm kanıt toplama amacını sınavdan 2-3 ay önce kendi bilgim amaçlı yoksa ders kitapçığında hiçbiyerde yoktu oradan aklımda kalanları yazdım. odaların bütçelerini kim hazırlar kim onaylar onu biliyordum onu yazdım. 2 sorumda tam senin gibi ama bilemiyorum. İnşallah geçeriz. Senin kaçıncı hakkın?

[h=4]sonuç listesi[/h][table="class: Table table-striped"]
[tr]
[th]sonuç adı[/th]
[th]yayınlanma tarihi[/th]
[th]işlemler[/th]
[/tr]
[tr]
[td="class: Datatables_empty, colspan: 44"]sistemde size ait bir sınav sonucu bulunamamıştır.[/td]
[/tr]
[/table]

ne sinir bir yazıdır kardeşim yaaa:mad:

.............................

Bende internette biyerde bilgi olarak okumustum ymm kanıt toplama amacını sınavdan 2-3 ay önce kendi bilgim amaçlı yoksa ders kitapçığında hiçbiyerde yoktu oradan aklımda kalanları yazdım. odaların bütçelerini kim hazırlar kim onaylar onu biliyordum onu yazdım. 2 sorumda tam senin gibi ama bilemiyorum. İnşallah geçeriz. Senin kaçıncı hakkın?
Senin geçmene kesin gözüyle bakabiliriz o halde :) benim 2.hakkımdı eylülde de askerlik var nasıl olacak bakalım