Münferit temsili, müşterek temsile dönüştürmek için ana sözleşmenin temsil ve ilzam maddesini iç yönergeden bihaber tadil etmiştim. Tescilden dönmüş. İvedilikle mailinizi bekliyorum hocam.
[TD="bgcolor: #E6F1F5, align: left"]Anonim Şirketlerde Yönetim Kurulu Kararı ile Limited[/TD]
[TD="bgcolor: #E6F1F5, align: left"]Şirketlerde Genel Kurul Kararı (iç yönergenin altında[/TD]
[TD="bgcolor: #E6F1F5, align: left"]müdürler kurulunun imzası olmalı) ile tarih ve sayısı[/TD]
[TD="bgcolor: #E6F1F5, align: left"]olan noter onaylı, sınırlı yetki çerçevesini belirleyen[/TD]
[TD="bgcolor: #E6F1F5, align: left"]bir iç yönerge (kararla aynı yevmiye numarasını taşıyan)[/TD]
[TD="bgcolor: #E6F1F5, align: left"]kabul edilerek tescil ve ilan edilmeli[/TD]
[TD="bgcolor: #E6F1F5, align: left"]............................................................[/TD]
[TD="bgcolor: #E6F1F5, align: left"]İç yönergede, sadece imza grupları ve yetki çerçevesi gibi[/TD]
[TD="bgcolor: #E6F1F5, align: left"]hususlar yer alacak, Belirlenen yetkilere atanan kişilerin[/TD]
[TD="bgcolor: #E6F1F5, align: left"]isimleri kesinlikle yer almayacaktır.[/TD]
[TD="bgcolor: #E6F1F5, align: left"]............................................................[/TD]
[TD="bgcolor: #E6F1F5, align: left"]İç yönergeyle belirlenen yetkilere atanacak kişilerin[/TD]
[TD="bgcolor: #E6F1F5, align: left"]Ad Soyad ve T.C.Kimlik Numaraları, iç yönergenin tarih ve[/TD]
[TD="bgcolor: #E6F1F5, align: left"]sayısına atıf yapılmak suretiyle alınacak Anonim Şirketler[/TD]
[TD="bgcolor: #E6F1F5, align: left"]de Yönetim Kurulu Kararı, Limited Şirketler de Genel Kurul[/TD]
[TD="bgcolor: #E6F1F5, align: left"]Kararı ile belirlenecektir.[/TD]
[TD="bgcolor: #E6F1F5, align: left"]İç yönergenin düzenlenebilmesi, yönetim kurulunun yetki[/TD]
[TD="bgcolor: #E6F1F5, align: left"]devrine ilişkin iç yönerge düzenleyebileceğine dair esas[/TD]
[TD="bgcolor: #E6F1F5, align: left"]sözleşmede bir hüküm bulunmasına bağlıdır. Esas sözleşmede[/TD]
[TD="bgcolor: #E6F1F5, align: left"]bu konuda bir madde yoksa öncelikle esas sözleşme[/TD]
[TD="bgcolor: #E6F1F5, align: left"]değişikliği tescil ilan ettirilmelidir.[/TD]
[TD="bgcolor: #E6F1F5, align: left"]DİĞER[/TD]
[TD="bgcolor: #E6F1F5, align: left"]KISITLI TEMSİL VE İLZAM YETKİSİ VERİLECEK İSE,AŞAĞIDA BELİRT[/TD]
[TD="bgcolor: #E6F1F5, align: left"]İLEN HUSUSLAR YAPILMALIDIR.[/TD]