Ltd.Şti'nde Sınırlı Yetki Verilmesi

ustad,

Bizim ltd şti mevcut ben iç yönerge hazırladım. Ancak esas sözleşmeye istinadende tadil metni hazırlanması gerekiyor elinizde örnek çalışma var gönderebilirmisiniz . mail adresim [email protected]
destekleriniz için çok teşekkürler

Tahsin Ustad ,

Bizim ltd şti mevcut ben iç yönerge hazırladım. Ancak esas sözleşmeye istinadende tadil metni hazırlanması gerekiyor elinizde örnek çalışma var gönderebilirmisiniz . mail adresim [email protected]
destekleriniz için çok teşekkürler

Tahsin Bey Merhaba;
A.Ş. yiz. Çalışmanızı mümkünse [email protected] adresine göndere bilir misiniz. İlginize teşekkürler üstadım.

Selamlar
Çalışma gönderilmiştir.
Aslında çalışma örneğim limited şirketlere göre hazırlanmıştır.Fakat bazı değişikliklerle anonim şirketlere de uyarlanabilir.Geçenlerde yine buradan gönderdiğim bir arkadaş,anonim şirkete uyarlamış ve tescil işlemini tamamlamıştır.O anlamda çokta zor olmayacağını düşünüyorum.
Saygılar

Aslında sistemi biraz değiştirsem fena olmayacak.
Gönderdiğim kişilerin %90'ı sırf bu çalışmaya ulaşabilmek için foruma üye olmaktadır.Kendilerini tekrar forumda veya aramızda göreceğimize pekte ihtimal vermiyorum.
Aslında şu foruma üyeliği paralı yapabilir miyiz diye düşünmüyorda değilim :) Göstermelik 5-10 TL gibi bir bedel belirlenebilir.Bizim bu işten bir menfaatimiz yok,bari forum kazansın. Genel veya özelden gelen talepleri toplasak en az 100 kişiye göndermişimdir herhalde..Paraya vursak hiçte fena bir rakam olmazdı :)
Bu ücretli forum üyeliğini yönetimin tekrar değerlendirmesini rica ediyorum. :)

Aslında sistemi biraz değiştirsem fena olmayacak.
Gönderdiğim kişilerin %90'ı sırf bu çalışmaya ulaşabilmek için foruma üye olmaktadır.Kendilerini tekrar forumda veya aramızda göreceğimize pekte ihtimal vermiyorum.
Aslında şu foruma üyeliği paralı yapabilir miyiz diye düşünmüyorda değilim :) Göstermelik 5-10 TL gibi bir bedel belirlenebilir.Bizim bu işten bir menfaatimiz yok,bari forum kazansın. Genel veya özelden gelen talepleri toplasak en az 100 kişiye göndermişimdir herhalde..Paraya vursak hiçte fena bir rakam olmazdı :)
Bu ücretli forum üyeliğini yönetimin tekrar değerlendirmesini rica ediyorum. :)

Merhaba Tahsin Bey,

İlgili çalışmanızı [email protected] adresine göndermeniz mümkün müdür? Ayrıca bir ıban numarasını da e-postaya dipnot olarak yazacağınızı varsayıyorum :)

Merhaba Tahsin Bey,

İlgili çalışmanızı [email protected] adresine göndermeniz mümkün müdür? Ayrıca bir ıban numarasını da e-postaya dipnot olarak yazacağınızı varsayıyorum :)

Selamlar efeigci
Çalışma gönderilmiştir.
Ücretsiz dağıtım devam etmektedir :)
İlk paylaşımda ücret belirleseydim devam ederdim,şimdi mümkün değil,aynen devam..
Ahh kafam ahh :)

Tahsin Bey Merhaba
Hocam emeğinize sağlık, ltd şti lerde yetki kısıtlaması tam aradım konu idi. Size zahmet [email protected] adresine gönderebilirmisiniz? Çok ama çoook teşekkür ederim.

Tahsin Bey müsadenizle bir şey sormak istiyorum.
Not yazınızda :
"limited şirketlerde en az bir ortak müdür sınırsız yetkili olmalıdır ve
ayrı bir kararla bu durum tescil edilmelidir." demişsiniz.

Üstad aynı karada yazsak olurmu acaba ?

Selamlar
Öncelikle şunu söylemeliyim ki,şirketinizde sınırsız yetkili biri varsa,bu karara gerek yok.
Şayet gerekiyorsa,aldığınız karar,sadece temsil yetkisi kararı ise her iki yetki şeklini de tek karar içinde yazabilirsiniz.Fakat yinede bu konuyu odaya danışmanızda fayda var.Yanlış yönlendirmek istemem...

Tahsin Bey selamlar,

Bende aynı şekilde sizin gibi ticaret odası ile görüştüm fakat ana sözleşme değişikliğinde takıldım. Çalışmanızı [email protected] adresine de gönderirseniz memnun olurum. Teşekkürler, İyi çalışmalar.