Smmm Yeterlilik 2015/03 Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanır

isme göre gidiyorlar gibi, e harfine kadar gelmişler sanırım. z soyadının baş harfi. Ama dediğiniz gibi karışık da yapıyo olabilirler. hayırlısı
Sakin olun karışık gidiyor. Çoğu kişi E ile başladığını söylüyor daha E'den sonrasını görmedim. Z biraz garip olmuş. Ben de aranmadım ama ümidi kırmadık bekliyoruz :)

Benim öyleydi işçilik sorusunda hatalarım vardı ama Allah'a şükür aldım Ankara odasından 3 saat önce arandım

Sakin olun karışık gidiyor. Çoğu kişi E ile başladığını söylüyor daha E'den sonrasını görmedim. Z biraz garip olmuş. Ben de aranmadım ama ümidi kırmadık bekliyoruz :)

isimden gidiyorlarmış zaten, e ile ismim.
ayrıca geçen dönemlerde bi arkadaşa ne mesaj geldi ne de arandı, ama sonuçlara bi baktı ki geçmiş.
umarım herkes geçmiştir.

Kardeş dediğim gibi safha sorusu kesinse alırsın benim durum aynıydı çünkü

Öyle valla safha'yı özellikle bekliyordum gönül rahatlığıyla yaptım sınavda üstüne sağlamasını da yaptım kaç kere sınav sonuna kadar. Zaten doğruydu. Öbüründe de var doğrularım çizip atmamıştır diye umuyorum. Telefon gelirse burayı bayram yerine çevireceğim ;)

Öyle valla safha'yı özellikle bekliyordum gönül rahatlığıyla yaptım sınavda üstüne sağlamasını da yaptım kaç kere sınav sonuna kadar. Zaten doğruydu. Öbüründe de var doğrularım çizip atmamıştır diye umuyorum. Telefon gelirse burayı bayram yerine çevireceğim ;)

Bende safha sorusuna güveniyordum diğer soruda hatırı sayılır hatalarım vardı Allah'a şükür aldım belgeyi

Bende safha sorusuna güveniyordum diğer soruda hatırı sayılır hatalarım vardı Allah'a şükür aldım belgeyi
Ancak ararlar seni kardeş İstanbul'da çok stajyer vardır haliyle kazanan

Tek ders maliyetti. Geçmişim. Üzerimden kalkan yükü, sevincimi tarif edemem. Allah herkese bu duyguyu yaşatsın. Sonuç bekleyen arkadaşlara başarılar dilerim. Yol uzun ve zordu ama oldu :D

Arkadaşlar İSMMMO yu aradım şimdi.
İsim sırası mı yoksa soyisim sırasına göremi arıyorsunuz diye. Sıra filan yok karışık aranıyor dediler.