Smmm Yeterlilik 2015/03 Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanır

arkadaşlar maliyetten itiraz edip notu artan arkadaş var mı aranızda ben itiraz edicem de.ücret hesabı ve kayıtları doğru olmasına rağmen 55 değil 35 almışım

Bence şansını bir dene. Hakkını ara tabiki. Ama bu arada sınava çalışmamazlık etmeyin. Evet az bir süre kaldı sağolsunlar ama yinede salmamak lazım..

Maliyet Muhasebesi baya puan kırmış anladığım kadarıyla, safha sorusu %100 doğruydu, ikinci soruda tek hatam bütün işçiliği 730 hesap yerine 720 hesaba atmışım soruyu dikkatli okumadığımdan ve 40 puan kırılmış. 60 almışım. Neyse ki kazandık.

Değerli arkadaşlar,
İlk girişimdi sadece hukuktan kalmışım.Notum 41
İtiraz sonuç verir mi ?
Bilgisi olan var mı ?
Teşekkürler.

Değerli arkadaşlar,
İlk girişimdi sadece hukuktan kalmışım.Notum 41
İtiraz sonuç verir mi ?
Bilgisi olan var mı ?
Teşekkürler.

Hukuk'a itiraz sonuç vermez sanmıyorum. Hukuk'tan 40-50 arası alan bir sürü insan var. Beni de 40'la bırakmıştı :) Bir deneyin ama şansınızı kaybedeceğiniz bişey yok neticede. Diğer sınava odaklanın ama boşa vakit kaybı yaşamayın..

Bütün dersleri geçip başarılı olan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. İnşallah herkes için hayırlı olur. Darısı, bu sınav döneminde bitiremeyen tüm arkadaşlarımın başına inşallah.

Kazananlar için bundan sonraki süreç hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? Hemen kayıt olmamız şart mıdır? Şu aşamada neler yapmalıyız?

Bütün dersleri geçip başarılı olan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. İnşallah herkes için hayırlı olur. Darısı, bu sınav döneminde bitiremeyen tüm arkadaşlarımın başına inşallah.

Kazananlar için bundan sonraki süreç hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? Hemen kayıt olmamız şart mıdır? Şu aşamada neler yapmalıyız?

Bir başlık açıp orada takip ve yardımlaşıp süreçlerde iletişim halinde olabiliriz. Başlığı ne diye açalım? Hepimiz sudan çıkmış ördek yavrusu gibi olcaz şimdi kazandık ama ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz :))

2015/03 sınav sonuçları açıklanmış anladığım kadarıyla. Belge almaya hak kazanan meslek mensubu adaylarını tebrik ediyorum.

Kazanamayanlar ise üzülmesinler. Neticede her şey bir deneyim. Bir sonraki sefere...

2015/03 sınav sonuçları açıklanmış anladığım kadarıyla. Belge almaya hak kazanan meslek mensubu adaylarını tebrik ediyorum.

Kazanamayanlar ise üzülmesinler. Neticede her şey bir deneyim. Bir sonraki sefere...

Sağolun. Evet kazanamayanların kaybettiği tek şey süre. Hayırlısı ile diğer sınavda kazanacaklarını umuyorum :)

Sadece 3 gün çalışabildiğim sınavdan, Allah'ın yardımıyla 3 dersi geçmişim. (Meslek Hukuku / Denetim ve Analiz)

benım tek dersım kalmıstı temmuzdakı sınava gırdım sonuc 7 ekımde bana msjla geldı kazandınız dıye yanı tam 72 gun sonra..