2018/3 SMMM Yeterlilik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YUSUFYET
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim sınava ilk girişimdi fakat şunu tecrübe edindim gerçekten sınava girmekten çok daha zor ve stresliymiş sınav sonucunu beklemek

bence bu saatten sonra açıklanmaz şuana kadar birilerini aramış olmaları gerekirdi bence bugün de açıklanmaz

gerçekten yazıklar olsun bu kadar sınava para harca emek ver 60 günde bir sınavı açıklamaktan aciz bir komisyon evet sınav yazılı klasik usül onu anladım da yetiştiremiyorsan komisyondaki üyelerin sayısını arttır gerçi sınavı kazansak bile hayatımızda bişeyler hemen değişmeyecek fakat bu kadar acizlik olmaz

ben kesin net birşey demedim aldığım istihbarat dedim istihbarat bilgileri allahın emri değildir o yüzden kelimelerimizi seçerek kullanırsak daha hoş olur

ben kesin net birşey demedim aldığım istihbarat dedim istihbarat bilgileri allahın emri değildir o yüzden kelimelerimizi seçerek kullanırsak daha hoş olur

Özkan kardeşim herkes hassas yoruldu artık beklemekten birde böyle karşılığı olmayan bilgiler gelince daha da sıkıntı oluyor şahsi fikrim herkesin duyduğu kendine kalsın telefon gelirse yazsın lütfen.

İsmmmo ile görüştüm. Henüz ulaşan bir veri olmadığını söyledi yetkili. Bende bunun üzerine bir daha ki sınav tarihine 37 gün kaldı. Odamız olarak bunu düşünüp herhangi bir baskıda bulunuyormuşsunuz demem üzerine, yetkili yasal sürelerini hatırlattı ve yarın doluyor dedi. Bilginize...