07-08 Temmuz SMMM Sınav Sonuçları!!!

Ynt: 07-08 Temmuz SMMM Sınav Sonuçları!!!

Bende şimdi aradım ama santral ilgili bölüme aktardı ama şuan bir şey yok dedi henüz, sizinki bir tahminmi yoksa :-\

bana söylenen mesajda da belirttiğim gibi biran önce açıklanacağı yönündeydi.önceki aramalarım da komisyondan çıkmadı demişlerdi.artık öyle bir duruma geldikki ne deseler bir mana çıkartmaya başladık sözlerinden.:)

Haklısın valla artık ne deseler bir tarafa yorumluyoruz :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Bugün imkansız artık yarın bakalım ne olucak

arkadaşlar bu kadar meraklanmayın. kim bu foruma beni aradılar diye yazarsa ondan sonra bekleyin. Birisi beni aradılar demediği sürece meraklanmamız boşa.

Doğru söylüyorsun arkadaşım ama işte bizde kendimizi böyle yazarak heyecanlandırıyoruz neyapalım :)

muhasebe-ci arkadaşım insanın tek dersi olunca heycanlanıyor.böyle avutuyoruz bizde kendimizi.

Benim tek dersim yok ilk defa girdim sınava sanırım o yüzden heyecanlıyım.

Ama sanırım yarın yada perşembe günü açıklanır cuma ya kalmaz büyük ihtimalle .....

selam arkadaşlar
benim de tek dersim var ve kesin geçmiş olmam lazım.en azından ben öyle kabul ediyorum :) çünkü dersim kıytırk hukuk tu:)öyle diyorum ama geçen sınavda bi tek bu kıytırk dediğim hukuktan kaldım.telefon beklemeye başladım artık bugünden itibaren.ararlarsa hemen haber veririm size. gerçi dayım yok orada ama olsun.

ayy bende heyecanlandım şimdi.biri şaka yapmasa bari..:)
insanın bi de böyle arkadaşları olunca :P

Ben bugün karar verdim Tesmerin sitesine hiç girmeyeceğim ve telefonda açmayacağım sadece buradan sizleri izleyeceğim o kadar , çalışamıyorum ya artık telefon açmaktan siteye girmekten >:( >:( >:(

Hem ben yarın bekliyorum bugün bir şey yok sanki :o

maalesef bugün de bir gelişme yok tesmeri aradım hala aynı yanıtı veriyorlar.herşey bir yana sınavların sonuçlarının açıklanma tarihinin belirsizliği insanı deli ediyor.sitede bi açıklama yapsalar ne olur sanki anlamıyorum ki.

Açıklanmadan bir gün önce telefonla arananlar buradan haber verir ama daha önceden haber almak istiyorsanız odanızla görüşmeniz gerekmekte TESMER yanlış adres.

bana göre bu odaların hiç bir şeyden haberi yok.umurlarıda yok.

anlaşılan bugünde;
Garb cephesinde yeni bir şey yok!!!

başka bir sitede 7 de 7 yapan bir arkadaşın sevinç çığlıkları war.Beni kimse aramıyo :(

bu sevinç çığlıkları şakacı bir arkadaşınmış.formdaşlarımdan gereksiz tansiyon yüklemesi için özür dilerim ::)

Bende odayı aradım az önce bugün yarın dedi biraz rica ettim konuştuklarınızdan bugün aramaya başlarlar dedim inşallah olabilir dedi

Kesin haberleri var söylemiyorlar artık bu saatten sonra dua etmekten başka bir şeyimiz kalmadı

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

sınav sonuçları her zamna muaallakta nedense kesin bir tarih yok çünkü benim tyahmininmce komisyondaki kişiler o günkü keyiflerine göre istedikleri kağıdı okuyolar bir noktadan sonra kesiyolar tahminimce bir de önceki gece eşiyle yaşadığı sorunlardan dolayı ertesi gün okudukları kişilerin kağıtlarında en ufak bir hatayı da sanırım direk çiziyolar inşallah sonuçları bir an önce açıklarlar da ders çalışmaya başlarız 7 de 7 yapanlar mutlaka buraya yazsın ki tebrik edelim

komisyondan çıkmamış henüz.

ODALAR TESMER başkanını bunaltmış.O'da tesmerden kaçmış,telefonlara çıkmıyomuş.....:):) Yarın internette görücez galiba. Allah hepimize kolaylık wersin