07-08 Temmuz SMMM Sınav Sonuçları!!!

Ynt: 07-08 Temmuz SMMM Sınav Sonuçları!!!

aykut bey siz nerden öğrendiniz bu bilgileri

odamızın sekreteri ile görüştüm

Ben hiç sanmıyorum yarın internette görmüş olsak bugün mutlaka birilerini ararlardı sanırım bu saat oldu kimseyi arayan yok bu haftada kalırsa hiç şaşmam :o :o

Dayanamadım yine 444 60 60 ı aradım neredeyse yalvardım yani artık 60 günü geçmez diyor bu hafta yada önümüzdeki hafta başı diyor.

Bende süre bugün yarın doluyor dedim. Bugün yarın bekleyin dedi.

Anlamadım gitti yaaaaaa birileri diyor bu hafta açıklanmaz oda başka söylüyor tesmer başka nereye inanacağımı şaşırdım valla yaaaaaaa

offffffffffffff offffffffffffffff :-\ :-\ :-\ :-\

sanırım çözüm test usülünde . Bilgiyi ölçmede bence daha yararlı.
örneğin maliyette iki soru sorar ve 10 şık sunar 2 saatde zaman verir.bir haftada sonuçları öğreniriz.torpil dedikodularıda iyice azalır

vallahi kendi sınavımdan çok eyuppp ve aykut111 arkadaşlarımızın sınavını merk eder oldum :) sabrın sonu selamet arkadaşlar... bence yarın kazananlar odalardan aranırlar cuma da siteye verirler notları...

Valla ne diyeyim, haklısın...
Sonuçlar açıklanıncaya kadar ben yokum artık.by

Bende artık siteye bakmıyorum bile sadece burada arayanlar yazarsa öyle haberim olucak bıktım artık yaaaa >:(

Sevgili mamiuur benim ilk sınavım sanırım o yüzden heyecanlıyım ama aykut111 arkadaşımın kaçıncı hakkı bilmiyorum, inşallah 2.sınava gerek kalmaz

tabiiki sabrın sonu selamet allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah .......

Benimde ilk hakkım;
ancak o kadar özel hayatımdan verip çalıştımki(6 ay geceli gündüzlü,işten kalan her fırsatı değerlendirerek) heyecanım çok fazla.En çok ta 10 yaşındaki kızımdan korkuyorum..Devamlı ders çalış diye sıkıştırdığım kızım,sonuçları benden fazla merak ediyor.Eğer hepsini veremezsem(Ki bu ciddi bir ihtimal) kızım tarafından haşlanacağım.
7 de 7 yapmamda sürpriz olmaz....
Allah hepimize kolay versin.
Bende artık tesmerin sitesine bakmıyorum,buradan aranan arkadaşları takip edeceğim

Aykut okadar kötümü oluyo bu bekleyiş.
Sendeki 10 yaşındaki kızdan bitanede bende var.
Oda aynı çalışmalarımı yakinen takip ediyo.

Benim sıtajım bu ay sonu bitiyor. 24-25 Kasımdaki sınavlara gireceğim.

Burda sizlerin yazdıklarınızı okuyorum ki . Nelerle karşılaşıcağımı bilim. Zor işimiz Zor.

Erkan,
Sana önemli tawsiye:"Kızın sınawlarda çok başarılı olamazsa" sakın azarlama.....Pişman olabilirsin:)

Valla haklısın Aykut ,

İnan ki ders çalışmamdaki azimin çoğu belkide çocuklarıma cevap verememek
yada onlara hesabını soramıyacağım durumların, kendimin içine düşmüş olmasıdır.

Birde Sınava giren arkadaşlar şunu bilmesinde fayda var.
Tesmerde Sınav komisyonu tüm sınavlar bittikten sonra şunun için toplanıyor.
Diyelimki bir kişi 7 -6 yaptı ve Bir derside 45 Vergi hukuku bu komisyon bu 45 i 50 yapıyor.

Ve tüm derslerden geçiriyor.
Hı Eğer bu 45 olan ders Denetim dersi ise kesinlikle 50 yapmıyor.
(Bu söz oda sekreteri Yücel Bey'e ayittir. )
Yani komisyon çalışmasının uzun sürmesinin bir nedenide bu.
Allah bekleyenlere sabır versin.

Evet aynı durum bendede var 10 yaşında oğlum var, 5 yaşında kızım zaten hep birlikte hazırlandık gibi bir şey izin vermedikleri için çalışmama (özellikle kızım ) birlikte masaya oturup birlikte kalkıyorduk. Oğlum gerçi pek takip etmiyor ama kendi dersleriyle uğraşıyor ama soruyorlar kazandınmı baba diye ....

Bende hep 7 / 7 yapıcam diyordum ama hukuklardan kritik durumdayım ararlarsa sürpriz olmaz .

Düşünsenize Maliyet Muhasebesinden 100 tam not bekliyorum keza Finansal Muhasebede aynı şekilde ama ( pek 100 vermiyorlarmış galiba) herkezin 1 saatte çalışıp 70 - 80 hatta yükseltmeye girdikleri Meslek Hukukundan kalıcam gibi ne kadar enterasan diymi offf offff açıklansada artık kurtulsak.

Bu saate kadar kimseden ses çıkmadığına göre bugünde kimseyi aramayacaklar galiba :(

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah .......

Erkan bu bilgi için teşekkürler,
komisyonun mantığı bu demek ki.....Umarım kimsenin insafına kalmadan bu işleri hallederiz.
Herkese kolay gelsin

izmirde kazananlar telefonla aranmaya başladı

arkadaşlar smmm sonuçları ne zaman açıklanacak. beklemek ne zor ya. delirecem vallahi. insan hayatını veriyor. bir sonuç yok gibi...beklemek hayattaki en zor iş... ama varya yılmıyacam. bu işi bitirecem.

teelfonla aranmaya başlandı, yarın tesmerin sitesinden açıklanır belki bu akşam üstü açıklarlar

hadi hayırlısı bakın izmir aranıyormuş.

Aykut allah hayırlısını versin hakkında umarım hepsinden geçersin.
Eyüp kardeş sende aynen umarım geçersin.

Olurda bir aksilik olursa üzülmeyin bence zoru başarıp 4-5 dersten geçmişseniz. Bence bu çok iyi bir başarıdır.
Çocuklarınızı da dert etmeyin. Onlarla ben konuşurum isterseniz. Onlara sistemin ne derece zor olduğunu anlatmaya çalışırım.

Ama aynısını sizden de beklerim. Ben kalırsam benim çocuklarla da siz konuşun olurmu.

:) Çünkü bu tip durumda kesinlikle beni dinleyeceklerini zannetmiyorum.

Ellerine geçen bu fırsatı Üniversite bitene kadar. İyi kullanıcaklardır.

Arkadaşlar İstanbuldan bir arkadaşıda aramışlar

Allah yardımcımız olsun

sonuçlar yarın öğleden sonra internette arkadaşlar bugün arananlar kazandı aranmayanlara geçmiş olsun.