Sayın reghull,siz bu sorulara cevap bulana kadar ilk maaşı alır yersiniz.
31.12.2021 tarihinde çalışan istifa ile çıkış yapsa,
01.01.2022 tarihinde tekrar işe girse yani arada gün kaybı bulunmuyor ama çıkış ve giriş olması işsizlik maaşı almaya engel midir?
İstifa eden kişi işsizlik ödeneğinden faydalanabiliyor mu ki?31.12.2021 tarihinde çalışan istifa ile çıkış yapsa,
01.01.2022 tarihinde tekrar işe girse yani arada gün kaybı bulunmuyor ama çıkış ve giriş olması işsizlik maaşı almaya engel midir?
31.12'de istifa etti bir gün sonra tekrar işe girdi bir iki ay sonra mesela 30 Mart tarihinde işveren feshi ile ayrıldı.İstifa eden kişi işsizlik ödeneğinden faydalanabiliyor mu ki?
Merhaba31.12'de istifa etti bir gün sonra tekrar işe girdi bir iki ay sonra mesela 30 Mart tarihinde işveren feshi ile ayrıldı.
Teşekkür ederim. Haklısınız ancak adam 45 saati tamamlamadın keserim deyip üstüne SMMM destek veriyor. aç kanunu oku deyip işverenden yana çıktı SMMM. işverende süreyi tamamlamadın deyip kesiyor. buradaki çalışanlarda sırf kesmesin diye içerideki yıllık izinlerine saydırıyorlar. hasta olsalar bile
...
istifa olarak çıkış verenlerde,belli kriterler dahilinde işsizlik ödeneğine hak kazanabilirler.Ek bir bilgi olarak yazmış olalım.
Haklı sebeple çalışanın sözleşme feshinden bahsediyorsunuz sanırım, ama haklı sebeple fesih tanımına istifa kelimesi karşılık gelmiyor.Diğer yönden, bazı istifa hallerinde işsizlik ödeneğine hak kazanma durumu tabi ki mümkün fakat malum bu uzun ince yoldur. Bu noktada çıkış bildirim yükümlülüğü işverende ve işverenin beyanına göre işlem süreci işliyor, bu esnada işcinin iradesi bulunmuyor, bu durumdan kısmende olsa mağduriyetler doğabiliyor.
Hayır öyle sanmayın/düşünmeyin,Haklı sebeple çalışanın sözleşme feshinden bahsediyorsunuz sanırım, ama haklı sebeple fesih tanımına istifa kelimesi karşılık gelmiyor.
Peki ".....gibi nedenlerden dolayı istifa ederek işten ayrılmak zorunda kaldım." gibi bir ifade yazarak istifa etse nasıl bir sonuç ortaya çıkar.Hatalı olmayacağı düşüncesindeyim, ÇÜNKÜ GEREKÇE ORTADA,
bu noktada işcinin,
"........ bu sebeble istifa ediyorum. *demesini,
salt istifa olarak değerlendirmek yerinde olmaz düşüncesindeyim.
'' ... gibi '' şeklinde belirtilen sebebe göre değişir elbette sonuç.Peki ".....gibi nedenlerden dolayı istifa ederek işten ayrılmak zorunda kaldım." gibi bir ifade yazarak istifa etse nasıl bir sonuç ortaya çıkar.
Ayrıca geçenlerde yanılmıyorsam gazetelerde gözüme çarptı, benzer konuda bir yargıtay kararından bahsedilmiştir..Kısaca "kişisel sebeplerden dolayı" gibi bir istifa açıklamasının yeterli olmayacağına dair.
hocam tekrar merhabaPeki ".....gibi nedenlerden dolayı istifa ederek işten ayrılmak zorunda kaldım." gibi bir ifade yazarak istifa etse nasıl bir sonuç ortaya çıkar.
Ayrıca geçenlerde yanılmıyorsam gazetelerde gözüme çarptı, benzer konuda bir yargıtay kararından bahsedilmiştir..Kısaca "kişisel sebeplerden dolayı" gibi bir istifa açıklamasının yeterli olmayacağına dair.
Alamazsınız........hocam tekrar merhaba
uzun bir arayıştan sonra 06 haziranda işe girişim yapıldı lakin iş hayal ettiğim gibi çıkmadı çok fazla baskı var istifa etsem işsizlik alamaz mıyım