benim sormak istediğim şu; ben bu yazıyı aldım diyelim ve bu yazıya göre istifamı verdim, işveren benden ihbar süresinin ücretini talep edebilir mi?
Sizin ilk sigortalı olma tarihiniz nedir?benim sormak istediğim şu; ben bu yazıyı aldım diyelim ve bu yazıya göre istifamı verdim, işveren benden ihbar süresinin ücretini talep edebilir mi?
Sizin ilk sigortalı olma tarihiniz nedir?
08.09.2009 tarihinden sonra ise sigorta başlangıcınız, SGK size o yazıyı vermeyecektir.
15 yıl 3600 gün hakkından 08.09.2009 tarihinden önce çalışmaya başlayanlar yararlanabilir.
Bu nokta çok önemlidir. Ayrıca kıdem tazminatı SGK yı ilgilendirmiyor. Birden fazla veriyor.
Sizin ilk sigortalı olma tarihiniz nedir?
08.09.2009 tarihinden sonra ise sigorta başlangıcınız, SGK size o yazıyı vermeyecektir.
15 yıl 3600 gün hakkından 08.09.2009 tarihinden önce çalışmaya başlayanlar yararlanabilir.
Haklısınız, 2009 tarihini hatalı yazmışım. Düzeltmeniz için teşekkürler15 yıl 3600 gün hakkından 08.09.2009 tarihinden önce çalışmaya başlayanlar değil, 08.09.1999 tarihinden önce ilk defa sigortalı olanlar faydalanabilir. Hatta 18 yaşını tamamlayıp ilk defa uzun vadeli sigorta kolları bakımından prim ödenenler desek tam isabet olur..