17-18 Mart SMMM Yeterlilik Sınavı Sonuçları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan melikem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 17-18 Mart SMMM Yeterlilik Sınavı Sonuçları

arkadaşlar 16:30 itibariyle odamız başkanı sayın ebubekir şimşek aradı smmm olmuşum diğer bekleyen arkadaşlara

Öncelikle kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum sonrada benim gibi hala aranmayan ama içinde minikde olsa bir umut olan herkese de bol sabır diliyorum.
Acaba kazanan herkesi arıyorlarmı? umarım öyle değildir :) çünkü tek ders için belgeyi kaçırmak istemiyorum üstelik iyi geçen bir sınav sonrası

Hala arayabiliyolarsa demekki 30 dk daha aranma ihtimalimiz var gibi..

Bu arada sizide tebrik ederim. ve diğer arkadaşlarımı : )

Kayseri SMMMO ile görüştüm. henüz liste gelmemiş.
dolayısıyla bugün aranmadım kazanamamışım diye bir duyguya kapılmayın.
yarını bekleyeceğiz artık....

Bilgi veren arkadaşlar hangi odaya bağlı olduklarını da yazarsa daha iyi olur. Teşekkürler.

her oda ayrı olarak mı açıklıyor sınav sonuçlarını.Biraz önce bi arkadaş tesmeri aradığını yarın öğleden sonra açıklanacağını söyledi.anlamadım ki ne zaman açıklanacak
istyanbulun dediğine mi inanalım ankaranın dediğine mi

İzmir de yarın diyor.

Arkadaslar bir konuda yaniliyorsunuz! Oncelikle bugun ulasilaman arkadaslarin belgeye hak kazanamadi diye birsey soz konusu degil. Bircok anadolu odalarina hala kazandi listeleri ulasmis degil! Forumunda bu konunun netlesmesi gerekiyor oncelikle... Soylemek istedigim kazanan bircok arkadasin hala durumundan haberi yok onun icin umudunuzu yitirmeyin! Umarim yazdiklarimin faydasi olmustur..iyi aksamlar

arkadaşlar;
bugün ismmo mesaj attı mali müşavir oldugum hakkında..yarın sınav sonuçları acıklanıyo..bilginize

merhaba arkadaşlar,
çok sıkıcı ve sinirleri yıpratan bir bekleyişin sonunda Allah'a şükür kazandığımı öğleden sonra aldığım mesajla öğrendim.mersin smmmo. darısı herkesin başına notlarımı odaya sordum bilmediklerini sadece kazanların listesi nin geldiğini sonucların yarın netten açıklanacağını söylediler kazanamayan arkadaşlar üzülmesin insanın gayretinden bir şey kurtulmaz benim 4. girişimdi

rasakara ' Alıntı:
merhaba arkadaşlar,
çok sıkıcı ve sinirleri yıpratan bir bekleyişin sonunda Allah'a şükür kazandığımı öğleden sonra aldığım mesajla öğrendim.mersin smmmo. darısı herkesin başına notlarımı odaya sordum bilmediklerini sadece kazanların listesi nin geldiğini sonucların yarın netten açıklanacağını söylediler kazanamayan arkadaşlar üzülmesin insanın gayretinden bir şey kurtulmaz benim 4. girişimdi
Merhaba,
Öncelikle sınavları tamamladığın için tebrik ediyorum.
Lütfen imzanızı değiştiriniz. Böyle herkese açık alanlarda (belki herkes kendi IP numarasını görüyor ama) IP numarasının gösterilmesi sakınca yaratabilir. IP numarasını öğrenmek isteyen bir yolunu bulup öğrenir.

bakalım bugün açıklanacak mı?yine gecenin bir yarısı açıklanırsa kimse şaşırmasın.

Tesmer önceki günlerde zaman belirtmiyordu ama dün "yarın açıklanacak" yanıtını aldık.İnşallah beklediğimize değer :)

arkadaşlar,

balıkesir smmmo'ndan aranan arkadaşlar varsa lütfen buraya yazsın. geçenleri tebrik ederim.

arkadaşlar tesmeri aradım biraz önce saat 13:30 da tesmerin internet sitesinden açıklanıyor sınavlar.herkeze başarılar diliyorum
allah herkezin gönlüne göre versin

konya odasından az önce arandım tebrik ettile ikinci girişimdi vergi ve maliyeten gectim herkese basarılar...vergi 50 maliyet 60 cepten aradılar cunku sehir dısındayım herkes kazansın işallah bu gunu yasamayı cok istemiştim herkesin yuzu gulsun işallahhhh

az önce beni de aradılar tek dersim kalmıştı maliyet muhasebesi. onu da geçmişim arkadaşlar. 65 almışım. herkese hayırlı sonuçlar. inanılmaz mutluyum şu an.

Nefesler tutul du 13:30 u bekliyoruz artık görünen o.Kazanan arkadaşları tebrik ederim bekleyen arkadaşlarada hayırlı sonuçlar almalarını diliyorum benim tek dersim vardı arayan da olmadı bakalım bekliyorum.Kısmet artık..

Evet bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Bekleyelim arkadaşlar az kaldı. ben kendimi zaten kalmaya hazırladım. zaten ilk girişimdi.

Napalım staj sınavını ilk girişte vermiştim bunuda 5 seferde veririm herhaldee : )))))))))

Sevgilerrr