17 Mayıs Sınav Sonuçları 16-17 Mart Sınavına Girenler

arkadaşlar benim vergi hukuku 60, finansal tablolar 56, finansal tablolarda düşük not veriyorlar ama vergiden gerçekten iyi not veriyorlar.kazananları tebrik ediyorum.

kazanan arkadaşları tebrik ederim.umarım almaya hak kazandığınız belge size hayır ve bereket getirir.darısı bizim başımıza

Arkadaşlar bugün antalya odasınsından arandım artık smmm yim inşallah darısı diğer arkadaşların başına ...:):alkış::D

Ankara Oda İle Az önce görüştüm Yarın Saat 10.00 dan itibaren sistemden notları görebilirsiniz dediler.

valla benim sayısal %90 doğru kurumlar vergisi %80-85 1 soru yarısı doğru vergi sorumlusunun 1 parafı doğruydu bakalım ne olacak ? ah bu vergi bu sefer yapam bari iki dönemdir 40'la kalıyorum :)

Son staj başlatma sınavında Tesmer sisteminde açık vardı Sınavdan 2-3 gün önce öğrendi bir çok kişi sonuçlarını. Bilen var mı yöntemi denemek istiyorum :)

Tebrik eden arkadaşlar çok teşekkür ederim.benim ikinci dosyamdı bu.2 sene önce tek dersden dosyam yandı.tekrar başlamak çok zordu ama denedim denemeye değer çünkü.o kadar emek vardı işin içinde.inş.hepiniz kazanırsınız emekleriniz boşa gitmez.Allah herkeze kısmet etsin inş.

Tebrik eden arkadaşlar çok teşekkür ederim.benim ikinci dosyamdı bu.2 sene önce tek dersden dosyam yandı.tekrar başlamak çok zordu ama denedim denemeye değer çünkü.o kadar emek vardı işin içinde.inş.hepiniz kazanırsınız emekleriniz boşa gitmez.Allah herkeze kısmet etsin inş.

Sizin adınıza çok sevindim.Tek dersten Dosya yakmak baştan başlamak sonra başarmak sabır gerektiriyor. Tebrikler tekrar..

Öznur hanım tebrikler benimde ikinci dosyam ben ilkine hiç giremedim sınavlara.Bu da ilk girişim allah bana ve bütün arkadaşlara kurtulmayı nasip etsin

Tebrikler bende İstanbuldayım.Demek istanbul odasıda aramaya başlamış.Kazanan bütün arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum ne kadar zor bir maraton olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz

arkadaşlar ben bir hemşireyim ama bu sınavda mali müşavir olmuş (çok şükür) bir adamın eşiyim. 2009 ocak ayında başladık biz bu maratona ve eşim 2. kez girdiği bu sınavda tüm derslerden geçmiş bulunuyor. hep bu forumu takip ettim sınav öncesi insanlar neler çalışıyor ve sınav sonrasında sorular, cevapları nasıldı genel bakış açısı nedir ve sonuçlar hakkında herkesin yorumları nelerdir takip ettim durdum. Bugün Kocaeli SMMM odadan kazandınız diye mesaj geldi. Allah hepinizin yardımcısı olsun ve emeklerinizin karşılığını almanız dileğiyle. çeken bilir:)

arkadaşlar ben bir hemşireyim ama bu sınavda mali müşavir olmuş (çok şükür) bir adamın eşiyim. 2009 ocak ayında başladık biz bu maratona ve eşim 2. kez girdiği bu sınavda tüm derslerden geçmiş bulunuyor. hep bu forumu takip ettim sınav öncesi insanlar neler çalışıyor ve sınav sonrasında sorular, cevapları nasıldı genel bakış açısı nedir ve sonuçlar hakkında herkesin yorumları nelerdir takip ettim durdum. Bugün Kocaeli SMMM odadan kazandınız diye mesaj geldi. Allah hepinizin yardımcısı olsun ve emeklerinizin karşılığını almanız dileğiyle. çeken bilir:)

Tebrikler allah herkeze emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin