17 Mayıs Sınav Sonuçları 16-17 Mart Sınavına Girenler

Kayseri odası oda sitesinden yayınlamış liste halinde. Odadan odaya fark ediyor...Burda haksızlık falan yok...

sürekli bir buraya bir teosa bakıyorum.. psikopata bağladım .. ders çalışmamız gerekiyor.. sonuçları görmeden istek duymuyorum...bu ne yaa... ne biçim bir mesleğin içindeyiz ....

Kayseri odası oda sitesinden yayınlamış liste halinde. Odadan odaya fark ediyor...Burda haksızlık falan yok...

Kayseri SMMMO nun başardığını başarmak çok zor olmasa gerek kimsenin notunu yayınlamalarına gerekte yok. Kazananların listesini yayınlasın ve konu kapansın. Ne yani hoş geldin telefonu istemiyoruz kardeşim...

kayseri oda sonuçlarına göre muhasebeden girenler büyük ihtimal geçmiş maliyetten dökülmüşler.analiz ve vergi sıkıntılı.temel hukuk ve denetim orta meslek iyi

Bu arada aramalar devam ediyor muş... Saat 18:00 de iple çekiyorum inşallah açıklanır da biter bu çile

sürekli bir buraya bir teosa bakıyorum.. psikopata bağladım .. ders çalışmamız gerekiyor.. sonuçları görmeden istek duymuyorum...bu ne yaa... ne biçim bir mesleğin içindeyiz ....
Al benden de o kadar ders çalışamıyorum vicdan azabı bir taraftan sonuçlar açıklanmadı bir stres allah büyük :banghead:

arkadaşlar bu kadar üstüne düşmeyin 58 gün beklediniz biraz daha bekleyin.farzedin ki cuma günü açıklanacak o zaman beklemek biraz daha kolay olur..bilinçaltı aptaldır ben cuma açıklanacak diye msj veriyorum sürekli ona

arkadaşlar bu kadar üstüne düşmeyin 58 gün beklediniz biraz daha bekleyin.farzedin ki cuma günü açıklanacak o zaman beklemek biraz daha kolay olur..bilinçaltı aptaldır ben cuma açıklanacak diye msj veriyorum sürekli ona

Haklısınız Ama Yapılan Büyük Haksızlık değilmi erkenden açıklayan odalar varken..