betül ben geçtiğimi başkasından öğrendiğim halde daha aranmadımarkadaşımıda daha yeni aramışlar ümidini kesme inş. Geçmişsindir
bu gece uyku haram oldu bana anlaşılan ..neyse siz sanslısınız
betül ben geçtiğimi başkasından öğrendiğim halde daha aranmadımarkadaşımıda daha yeni aramışlar ümidini kesme inş. Geçmişsindir
Kayseri odası oda sitesinden yayınlamış liste halinde. Odadan odaya fark ediyor...Burda haksızlık falan yok...
Teosta halen yok yok yok.Aramadılar da rekoru kırdım demek 7/7 kaldım
Al benden de o kadar ders çalışamıyorum vicdan azabı bir taraftan sonuçlar açıklanmadı bir stres allah büyük :banghead:sürekli bir buraya bir teosa bakıyorum.. psikopata bağladım .. ders çalışmamız gerekiyor.. sonuçları görmeden istek duymuyorum...bu ne yaa... ne biçim bir mesleğin içindeyiz ....
denizli odasını aradım şükür geçmişim.kurtuldum. darısı haber bekleyenlerin başına.
Bu arada aramalar devam ediyor muş... Saat 18:00 de iple çekiyorum inşallah açıklanır da biter bu çile
Saat 18 derken bugün mü açıklanacak teos ta
Sadece tahmin bugün kazananları aradıklarına göre herhalde akşam açıklanır diye bekliyorum..
Tebrikler kaç dersiniz vardı hangi derslerden geçtiniz
arkadaşlar bu kadar üstüne düşmeyin 58 gün beklediniz biraz daha bekleyin.farzedin ki cuma günü açıklanacak o zaman beklemek biraz daha kolay olur..bilinçaltı aptaldır ben cuma açıklanacak diye msj veriyorum sürekli ona