2 Günlük Sgk Raporları Sistemde Görüntülenemiyor!

ZİNDAN

Moderator
Forum Yönetimi
Üyelik
6 Eyl 2006
Mesajlar
7,317
Konum
İstanbul
1 ve 2 günlük raporlar e-vizite sisteminde gözükmüyor mu artık? Bugün 2 tane rapor vardı, ikisini de göremedim, çıkmadı. Bu şekilde bir uygulamaya mı geçildi? Bilgisi olan var mı?
 
1 günde olsa 2 günde olsa gözüküyor. Hastane raporları sisteme girmemiş olabilir daha. Veya çalışanın eski işyerine gitmiş olabilir raporlar.
 
Görünmeyenler için bende manuel giriş yapıyorum hep, buraya kadar sorun yok.

Ancak işçilerden birinin çıkışı da yapılmıştı bu arada, şimdi bu işçi sizin personeliniz değil diyor ve manuel giriş te yapmama izin vermiyor. Bu durumda e-bildirge de 1 istirahat kodunun yer alması ve çalışmadı diye işaretlememiz yeterli olur mu?
 
Son düzenleme:
Arşivde de yok ne yazık ki?
İşin ilginç yanı bu rapor için mail geldi, raporunuz var diye, aradan geçen bir hafta sonra sistemde aramama rağmen bulamıyorum, bu durumda silinmiş bir şekilde, hastane tarafından diye düşünüyorum.
 
Siz aylık bildirgede ilgili kişiyi 01 istirahat kodu ile eksik gün gösterin yeter sorun yaşamazsınız. Bu şekilde yaptığınızda rapor onaylanmış gibi kabul ediliyor ayrıca onay vermenize gerek kalmıyor.
 
1 veya 2 günlük raporu işveren kesmek istemediği zaman nasıl bir uygulama yapıyorsunuz?
 
1 veya 2 günlük raporu işveren kesmek istemediği zaman nasıl bir uygulama yapıyorsunuz?

O günleri kesmiyorsunuz bordroda. Tam 30 gün gösteriyorsunuz işçiyi maaşını ve sigorta primini 30 gün üzerinden ödüyorsunuz. Aylık bildirgeyi gönderirken o kişi için "istirahat sürelerinde çalışmamıştır" kutucuğunu işaretliyorsunuz o şekilde gönderiyorsunuz. Ancak raporu sistemden onaylamanız gerekiyor yine de bunu unutmayın.
 

Benzer konular

Üst