aylık ödeme tablosunu hazırlıyor ve hesap mutabakatı yapıyorum sağolsun koca 2 şirketin muhasebesini tek başına yürüten sayın mali müşavirimiz bunca yoğunluğa rağmen yanına işçi almamış ve 657 ye tabi klasik devlet memuru zihniyetinde robot gibi çalışıp bol bol da evrak kaybettiği için herkese yaka silktirmiş ve İLLALLAH ettirmiş her işi gezşek olduğu için de bol bol ceza geliyor (işçi çıkışının bildirilmemesi v.b) işi düzene sokmakda bu saatten sonra benim işim ve tertip laım artık şimdi ödeme yapacağımız firmaalrla hesap mutabakatı yapıyoruz yılbaşından itibaren bir sürü faturalaşmamış yanlış tutarda irsaliyeler var girilmemiş kaybolmuş fatura var bizimkiler evrak takip etmemişler maalesef hatta 2008 den hemen hemen her firmanın devir bakiyesi ile bizimki çok farklı sayın malimüşavirimiz sağolsun önemli değil y iş çok firma büyük 1 ay geriden takip edebilsek bile faturaları bizim için fatura ben zaten birkısmının kdv sini ayarlamıştım faturaları bu aya gireriz olur biter diyor peki devir bakiyeleri ne olacak heşey düzensiz kime ne borcumuz olduğu bile belli değil .2008 den kalan yanlış devir bakiyelerini nasıl düzeltebilirim ve önceki aylardan işlenmeyen faturaları nasıl işleyeceğim ?