sinanyucel ' Alıntı:
ebebil ben yurdakuldan çalıştım ama bır faydası oldumu bılmıyorum 22 aldım

itiraz ettim sadece gıcıklık olsun diye zaten ümidim yok çalışmaya başladım sırf bunun yüzünden işimden çıktım çalışamıyorum diye inşallah bu maliyetci gider yoksa işimiz şansa kaldı demek neyse valla nediyim yurdakul sormuş soruyu bulmuş konuyu yanı soru cevap şeklınde takıldıgın bır nokta olduğu zaman valla nasıl bulmuş diye çözmekle uğraşırsın ben deha ya bakacağım bu sefer nasıl olsa fifo çıkmaz bulmaca olmaz yanı diğerleri farklı gelmez diye düşünmeye başladım zaten malıyette can alıcı sorular marttan berı cıkmıs bu sefer zor olmaz diye düşünüyorum.
bende şuan yurdakul bakıyorum ama cidden soru sorma tarzı bile karışık önce soruyu anlamaya calışıyorum sonra cevaplarda takıldığım yerleri araştırmak ne nerden gelmiş bakmak zorumda kalıyorum.kafam sanki iyice karıştı.sadece çankayadan baksaydım şimdiye kadar konular bitmişti.örnegin yurdakulda üçlü sapma yöntemine göre güg sapmalarını bulunuz diyor.çankayada böyle bi tabir hiç kullanılmamış.çankayada esnek bütce yöntemi diye bir soru tarzı var yurdakulda yok. sapmalar yurdakulda cok karışık anlatılmış gibi geldi bana.güg sapmalarında bir formül var. TM=ax+b a neyi ifade ediyor be neyi ,x neyi ifade ediyor kendin soruyu araştırıp bulmalısın .çankayada esnek bütce formulu var bu formüle benziyor ama farklı YB=ABX-BB bu formülden fiili iş hacmi için bütcelenmiş güg bulunuyor ama yurdakuldada farkettimki TM=ax+b fotmülünde ax+b kısmı fiili iş hacmi için bütcelenmiş güg veriyor.burdan her iki kitaptaki soruda diğer formüldeki kısmı kullanarak cözdüğümde sonuç cıkmıyo.bildiğim konular kafamda corba oldu zamn kaybıda oluyo benim için.farklı kitaptaki aynı konular birbirleriyle örtüşmüyor.pekiştirecegime iyice karıştı.araya başka bi kitabıdaha sokup bu saatten sonra dahada zamn harcayamam.sadece bildiğim kaynak çankayaya çalışsam girsem sınava diyorum ama yurdakul hocanın değişmeme hihtimalide var.ne yapacagımı şaşırdım.iki kitap üzerinde anliz yapıp mastır yapacak zaman ve istekte yok cooook sıkıldım.
arkadaşlar sizlerin maliyette çalışmaları nasıl gidiyor.konuları hallettinizmi.