2010 Aralık SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TFT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 2010 Aralık SMMM Yeterlilik Sınavı

Minik ' Alıntı:
kadıköylü ' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba formu yeni üye oldum.
Bana iyi fikri sizlerin vereceğine inanıyorum.

Temmuz SMMM sınavında 7/3 yaptım. Meslek, Hukuk, Vergiden geçtim.

Şu anda yurtdışındayım ve elimde çalışmak için kaynak yok.
Bayramda inş. Türkiyedeyim. Siz benim yerimde olsanız;

1-Aralık sınavında maliyet ve analize girermisiniz? (Çalışmak için sadece 20 günüm olucak)
2-Analizden 60-65 civarı beklerken 43 aldım. İtiraz etsem değişirmi?
3- Denetim ve Finansal Muhasebe'ye aralıkta girmezsem pişman olurmuyum?

Lütfen yardım edin. Nasıl bir yol izlemeliyim.

20 gün az gibi gözükse de sıkı çalışırsanız geçmenize yetecektir. 50 almaya yeter süre değil mi?
İtirazınızı da yapın bence, bişey kaybetmezsiniz. Aralıkta mutlaka girin, kolay olabilir bu sefer. Başarılar.

Minik çok teşekkür ederim. Desteğin ve cevabın için.
Analizede itiraz edeceğim. İnş. değişir 50 olur.

stonhand ' Alıntı:
bende 37 TL gönderdim hasan türedi ve yusuf sürmen için. Geçen hazırlıkta Dehanın 7 tane incecik kitabına 250 TL verince bunlar ucuz geldi. Sınava hazırlanırken bile kazık yemişim haberim yok.

Kardeş yusuf sürmenin kitabı sözel ağırlıklı diye duydum.Ne kadar doğru bilmiyorum.

mrb arkadaşlar bir şey soracam ben kdv beyannamesi verirken hızlı bir şekilde onayladım dolayısıyla mesaj kutusunu görmemişim onayladıktan sonra mesaja kutusunu gördüm 16 829 ytl kredi açığı varmış mükellefin sonra 689 ytl hasılata ekleyip ek verdim sizce vergi cezası keserler mi.

arkadaşlar kayseri de olan var mı

cevap veren yok mu ya ???

aazakli ' Alıntı:
stonhand ' Alıntı:
bende 37 TL gönderdim hasan türedi ve yusuf sürmen için. Geçen hazırlıkta Dehanın 7 tane incecik kitabına 250 TL verince bunlar ucuz geldi. Sınava hazırlanırken bile kazık yemişim haberim yok.

Kardeş yusuf sürmenin kitabı sözel ağırlıklı diye duydum.Ne kadar doğru bilmiyorum.

Hocam sözel ağırlıklı olduğunu bende duydum ancak bu hocanın dersinde 29 alınca adamın ne istediğini öğrenmek için kitabını aldım. Adamın kitabını okuyunca bari diline aşinalığımız olur derdi nedir sınavda ne ister onu bi biliriz yoksa bende hocanın 300 sayfa vakalarıda var, bu ikisine beraber çalışıp aralıkta kısmetse sürmen derdinden kurtulacağım.

Hasan Türedi nin kitabını alan arkadaşlar Tesmerin kitabınada çalııyormusunuz.

kırmızıgül ' Alıntı:
aylam ' Alıntı:
merhaba arkadaşlar, vergi dersinden elimde dehanın mevlüt öztürk haziran 2006 baskısı var.bu kitaptan çalışsam yeterli gelirmi. yoksa çok mu eski dersiniz. eğer bu olmazsa bana önerebileceğiniz kitap varmı? birde eray mercan diye forumda okumuştum oda çok iyiymiş. nedersiniz bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
deha çok yetersiz bazı konularda ben martta dehaya çalıştım kaldım . onun yerine eray mercan -ugur dündar çok iyi tavsiye ederim elinde yoksa mail adresini at .bende pdf formatı şeklinde var yeni basım sayılır isteyenlere mail atababilrim sadece bu kaynağa çalışsan yeter. temmuz sınavında bu kaynağa çalıştım kurtuldum bu sefer . darısı diğer arkadaşaların başına
Arkadaşım bu notları banada gönderebilir misin? Teşekkürler..
[email protected]

soru: 3 yıl vadeli 600.000 tl'lik her yıl 1/3 ü itfa edilmek üzere 1 temmuz günü %10 itfa primli olarak satılacak olursa 60.000 tl'lik itfa priminin yıllara göre dağılımı nasıl olur?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

rilgaz ' Alıntı:
kırmızıgül ' Alıntı:
aylam ' Alıntı:
merhaba arkadaşlar, vergi dersinden elimde dehanın mevlüt öztürk haziran 2006 baskısı var.bu kitaptan çalışsam yeterli gelirmi. yoksa çok mu eski dersiniz. eğer bu olmazsa bana önerebileceğiniz kitap varmı? birde eray mercan diye forumda okumuştum oda çok iyiymiş. nedersiniz bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
deha çok yetersiz bazı konularda ben martta dehaya çalıştım kaldım . onun yerine eray mercan -ugur dündar çok iyi tavsiye ederim elinde yoksa mail adresini at .bende pdf formatı şeklinde var yeni basım sayılır isteyenlere mail atababilrim sadece bu kaynağa çalışsan yeter. temmuz sınavında bu kaynağa çalıştım kurtuldum bu sefer . darısı diğer arkadaşaların başına
[email protected]

bana da gönderebilir misin?
[email protected]

teşekkürler,

rilgaz ' Alıntı:
kırmızıgül ' Alıntı:
aylam ' Alıntı:
[email protected]

notları banada gönderirmisin [email protected] şimdiden sağol

bi kitap buldum nette..
prof.dr. süleyman yükçü
çözümlü maliyet ve yönetim muhasebesi problemleri adı..
elinde olan var mı? nasıl bi kitaptır?

sserpil ' Alıntı:
Hasan Türedi nin kitabını alan arkadaşlar Tesmerin kitabınada çalııyormusunuz.

2 dönemdir onlara çalışarak bir adım yol alamadım denetim de.. çalışmayı düşünmüyorum açıkçası.

Bende Ömer Duman'ın kitabını almıştım. Ancak forumda gördüğüm kadarıyla bu kitap bu sınavda pek işime yaramayacak.:(

Merhaba arkadaşlar,

Ben de 3 dersten muzdaribim ve yardımlarınızı bekliyorum.

Meslek Hukuku
Denetim
Hukuk

cıkabilecek sorular hakkında yorumlarınızı beklıyorum.

tesekkurler.

Arkadaşlar Türmoda Ekimde seçim varmış. Masum Türker görevi bırakıyormuş. Bu bizim sınavlara ve sınav komisyonuna nasıl yansır.

maliyet muhasebesi ve finansal muhasebeden geçen arkadaşlar nasıl geçtiiniz bu derslerden yardım ve önerilerinizi bekliyorum