2010 Aralık SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TFT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 2010 Aralık SMMM Yeterlilik Sınavı

merhaba. 2010 da yeterlilik sınavında 7/7 yapan arkadaşların özelıkle fınansal muhasebe ve maliyet muhasebesı notlarını bana göndermelerını istıyorum. çünkü ben kayserideyim dersanelere gidip yeterlılık notlarını istedım veremeyız dedıler.özellıkle komısyon hocalarının notları olursa daha çok işime yarar.lütfen bana yardımcı olun komısyon hocalarından geçebılecek notlar gönderın.maıl adresım:[email protected]

teşekkür ederim

arkadaşlar moral bozmak istemem ama bilinen bir kurstan aldığım duyumlara göre Türkiye de geçmenin zor olduğu iki muhasebe hocasından biri olan ve lakabı sıfırcı olarak ünlenen yusuf sürmeni türmobla aralarında sorun yaşayan maliye bakanlığının bilerek atadığını öğrendim,sanırım piyango bizlere vurdu,geçmek için olağanüstü çalışmamız gerekecek.. :-\

accor ' Alıntı:
arkadaşlar moral bozmak istemem ama bilinen bir kurstan aldığım duyumlara göre Türkiye de geçmenin zor olduğu iki muhasebe hocasından biri olan ve lakabı sıfırcı olarak ünlenen yusuf sürmeni türmobla aralarında sorun yaşayan maliye bakanlığının bilerek atadığını öğrendim,sanırım piyango bizlere vurdu,geçmek için olağanüstü çalışmamız gerekecek.. :-\

Bu durumun Türmob'daki saygıdeğer üstadlarımızın pek umurlarında olduğunu sanmıyorum.

sıkılgan ' Alıntı:
accor ' Alıntı:

Bu durumun Türmob'daki saygıdeğer üstadlarımızın pek umurlarında olduğunu sanmıyorum.

Umurlarında olsa da maliye bakanlığını atadığı bir komisyon üyesine karşı yasal hiç bir yaptırım güçleri yok en nihayetinde. Türmobun da gücünün yettiği noktalar veya yetmediği noktalar var.
Yanlış anlaşılmasın sakın Türmob savunuculuğu yapmak değilk amacım, sadece bu hocayla ilgili başvuru makamı artık hepimiz emin olduk ki Maliye Bakanlığıdır:) Saygılar

Olurr oluuuurrrrrrr umurlarındada olur peki ne zaman olur bunlar bizim ruhsat alırken bizi kaz yerine koyupda yoldukları o paraya sıkıştımı bütçeleri tutmadımı işte ozaman umurlarında olur yoksa 70 TL sınav parasıyla o birlik yürümez.
Ha ne olur işte ozaman bunlar alırlar tatlılarını çiçeklerini doğru maliyeye bakanından sürmeni istemeye giderler yoksa her zamanki zihniyetle bizi bırakın adamı insan yerine bile koymazlar fildişi kulelerindeki hayatlarına bir güzel devam ederler.

accor ' Alıntı:

Ben şu palanın mail adresine bi yeni yıl mesajı atayım. Ayıp oldu adamcağıza :D Unuttuk yeni yılını kutlamayı.

hocam bırak Allah aşkına bak sonra işin rast gitmez ben hangi gün palanın adını ağzıma aldıysam ya hata yapıyorum yada başıma kötü birşey geliyor.
Şimdi palaya sn.hocam hapy hapy christmas deseniz gider christmas bilgilerini kendine sakla , beni ilgilendirmez bilgilerini tazele ve çalış gibisinden bir mesaj atar sonra 1 ay bu adam ne demek istedi diye düşünür dururuz :):)

Bu sefer de ters cevap verirse zaten palaya kafiyeli bi şiir yazmayı düşünüyorum.

BEn geçen itiraz döneminde ayyuka çıktığında sinirlerim tesmerde sorumlu kişi diye biriyle görşmüştüm.
oda komisyon üyelerinden2 tanesini biz atıyoruz. diğerlerinde yaptırımımız yok vs vs demişti.
bu arada türmobta para bitmez arkadasalr 8)

Yahu Türmobda bitmese odalarda biter. Stajerler mezun olamadıkça odalar tatlı parayı nerden kazanacak üyelerinden aldıkları aidatlardanmı yada ortalama ücrete verdikleri ve hiçbirşeye yaramayan kurslardanmı.
Hele ki Anadoluda ruhsat paraları 4000-5000 TL arasıyken memlekette kimse belge alamazsa adamlar bu tatlı parayı nasıl kazanacak ortada eninde sonunda büyük bir rant var ve bu rant belge alan stajerler üzerinden sağlanıyor ve eninde sonunda bu rantın kesilmesi birilerini rahatsız edecektir ben inanıyorum ki bizim ruhsatlardan gelecek paralar çoktan harcama yapılmıştır bile.
Nasıl ki 2010 mart sınavında maliyetten çok ama çok kolay sorupda geçemeyeni dövdülerse bu finansalda da olacaktır çünkü ortada büyük bir rant var ha bunun için sürmen komisyondan ayrılır yada birlik ile bakanlık anlaşır ve palaya emir gelir orasını bilemem bildiğim tek şey bu mutlaka olacak ama ne zaman rantçılar aç kaldığı ve ellerini oğuşturarak bizden gelecek paralara ihtiyaçları olduğu zaman.

stonhand ' Alıntı:
hocam bırak Allah aşkına bak sonra işin rast gitmez ben hangi gün palanın adını ağzıma aldıysam ya hata yapıyorum yada başıma kötü birşey geliyor.
Şimdi palaya sn.hocam hapy hapy christmas deseniz gider christmas bilgilerini kendine sakla , beni ilgilendirmez bilgilerini tazele ve çalış gibisinden bir mesaj atar sonra 1 ay bu adam ne demek istedi diye düşünür dururuz :):)

Aynen kardeşim haklıymışsın. Aşağıladı beni pala:D Hafızası da çok kuvvetli. Uğraşmamanızı tavsiye ediyorum :) (En azından sonuçlar açıklanana kadar:D)

arkadaşlar sürmenin yeni baskı muhasebe 1 ve 2 kitaplarını aldım,kitaplar hem konu anlatımı hem de örnek uygulamaları ile muhteşem,tavsiyem kesinlikle kaçırmayın...

accor ' Alıntı:
arkadaşlar sürmenin yeni baskı muhasebe 1 ve 2 kitaplarını aldım,kitaplar hem konu anlatımı hem de örnek uygulamaları ile muhteşem,tavsiyem kesinlikle kaçırmayın...

hangi hesabı anlatmamış, söylerseniz o hesaba çalışsın arkadaşlar

zira oradan soruyor:)

battibalikyangider ' Alıntı:
accor ' Alıntı:

hangi hesabı anlatmamış, söylerseniz o hesaba çalışsın arkadaşlar

zira oradan soruyor:)

keşke dediğin gibi olsa,maalesef bu adamın sağı solu belli olmuyor ki heryerden soru sorabiliyor,en azından sürmence düşünüp hesapları nasıl kullandığını öğreniyoz...

zeynep83 ' Alıntı:
rilgaz ' Alıntı:
kırmızıgül ' Alıntı:
aylam ' Alıntı:
merhaba arkadaşlar, vergi dersinden elimde dehanın mevlüt öztürk haziran 2006 baskısı var.bu kitaptan çalışsam yeterli gelirmi. yoksa çok mu eski dersiniz. eğer bu olmazsa bana önerebileceğiniz kitap varmı? birde eray mercan diye forumda okumuştum oda çok iyiymiş. nedersiniz bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
deha çok yetersiz bazı konularda ben martta dehaya çalıştım kaldım . onun yerine eray mercan -ugur dündar çok iyi tavsiye ederim elinde yoksa mail adresini at .bende pdf formatı şeklinde var yeni basım sayılır isteyenlere mail atababilrim sadece bu kaynağa çalışsan yeter. temmuz sınavında bu kaynağa çalıştım kurtuldum bu sefer . darısı diğer arkadaşaların başına
Arkadaşım bu notları banada gönderebilir misin? Teşekkürler..
[email protected]

bana da gönderebilir misin?
[email protected]

teşekkürler,

bende notları istiyorum mümkünse mine-c@hotmail

notları banada gönderirsenizçok hayır işlemiş olacaksınız... flower29mynet.com