2010 Aralık SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TFT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 2010 Aralık SMMM Yeterlilik Sınavı

stonhand ' Alıntı:
Maliyet notları mail adresini gönderen arkadaşlara atılmıştır bir sorun olursa gene özelden iletirseniz yardımcı olabilim. Şurda sınava çok az kaldı, herkese iyi çalışmalar
banada yollarmısınız maliyet notlarını [email protected]

s.a.sevgili arkadaşlarım,
öncelikle Allah ın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun..DENETİM ve FİNANSAL MUHASEBE kesinlikle eski komisyon hocalrının kitaplarından çalışmayın.Ben kitapları temin ettim.Denetim ömer duman ile sadece konu başlıkları aynı ve yeni hocanın yani HASAN TÜREDİNİN denetim kitabı çok farklı. Finansal Muhasebe yine hesapları kullanma şekli ve istediği defter düzeni farklı..Bu adamında kitabı var YUSUF SÜRMEN alacaksınız yoksa sıkıntı.Bunları söylerken bu hocalar akrabam falan değil oyunun kuralı bu bizde oyuncuyuz arkadaşlar..Bu adamların kuralına göre oynamak zorundayız.Ama kafanıza takmayın doğrusu olmayan bi sınav...ALLAH TÜM MÜSLÜMANLARIN YARDIMCISI OLSUN...ALLAH VAR, KEDER YOK İNŞALLAH...SELAM VE DUA İLE...

smmmalituran ' Alıntı:
s.a.sevgili arkadaşlarım,
öncelikle Allah ın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun..DENETİM ve FİNANSAL MUHASEBE kesinlikle eski komisyon hocalrının kitaplarından çalışmayın.Ben kitapları temin ettim.Denetim ömer duman ile sadece konu başlıkları aynı ve yeni hocanın yani HASAN TÜREDİNİN denetim kitabı çok farklı. Finansal Muhasebe yine hesapları kullanma şekli ve istediği defter düzeni farklı..Bu adamında kitabı var YUSUF SÜRMEN alacaksınız yoksa sıkıntı.Bunları söylerken bu hocalar akrabam falan değil oyunun kuralı bu bizde oyuncuyuz arkadaşlar..Bu adamların kuralına göre oynamak zorundayız.Ama kafanıza takmayın doğrusu olmayan bi sınav...ALLAH TÜM MÜSLÜMANLARIN YARDIMCISI OLSUN...ALLAH VAR, KEDER YOK İNŞALLAH...SELAM VE DUA İLE...

komisyonda,yusuf sürmen olduğu sürece
ruhuna el fatiha :)

Arkadaşlar bana da denetim notları lazım gönderebilirmisiniz.

zeyenpikanca ' Alıntı:
inci55 ' Alıntı:
2010 aralık sınavına girecek arkadaşlara bir iki tavsiyede benden, ben girdiğim her dersten ilk ilk girişimde geçtim ilk sınavda 4 ders diğerinde 3 ders verdim. sınavları ikiye bölmek daha mantıklı bence bir sınavdan 5 defa girme hakkımız varken neden hepsine birden çalışıp kendimizi zorlayalım yani 7 de 7 yapınca ruhsatı parasızmı verecekler, birde soruları yaparken kesinlikle soruya takılıp kalmayın çünki kağıtları okuyan hocalar sorunun doğruluğuna puan vermiyorlar. o konuyla ilgili bildiğiniz herşeyi DOĞRU olarak yapın. hocalar konuyu bilip bilmediğmize bakıyor çünki. örnğin maliyet dersinde soruyu resmen yanlış yaptım bilyorum ama yazdığım formüller hesaplamalar hepsi doğruydu kademeli dağımın nasıl yapıldığını bildiğimi kağıdımı okuyan hocanın görmemesi imkansız diğer sonu içinde aynı şey geçerli sonradan sınav sorularını okuduğumda yaptığım cevabın yanlış olduğunu gördüm. ama dedimya soruyu değil konuyu bilmemiz önemli olan herkezin çok zor dediği temmuz 2010 maliyetten 50 aldım ve geçtim gerçi çok yüksek değil ama geçtim sonuçta.
bide ders için kaynak arayan arkadaşlara yardımcı olabilirim.

saçma bence neden 2 sefer gireyimki ??ilk seferde hepsini vermek için 3 ay yeter kimsenin dediğine inanmayın sınav soruları hiçte zor değil...

sınavın hepsine girmemek bencede çok ama çokkk saçma. Bazen olmadık bir dersten çok kolay sorular çıkıyor o kolay sınavı yakalama ihtimalini neden kaçırasınız ki. Martta maliyete girenler oynuyordu temmuzda herkes maliyetçiye saydırıyordu.
Martta azıcık bilgisi olan bir kişi bile geçebilecekken, temmuzda adamın sorduğu soruyu anlamamız bile ortalama 20 dk mızı aldı bu iş kumar oynamakla nerdeyse aynı mantığa sahip çalıştığınız dersten geçeceksiniz diye bir kaidede yok adamlar zor sorduklarında illaki bırakıyorlar.

Sn Balabanhan hepsini vermeye 3 ay yeter olayı mazide kaldı. Temmuz sınav sorularına bir bakın isterseniz. Temmuzda sınav soruları zor olmadığındanmı Finansaldan 3000 küsür kişi girdi 200 küsür kişi başarılı oldu. Hatta oranıda vermişlerdi başarı oranı %8 yani size göre girenlerin %92 si kolay soruları yapamayacak kadar bilgisizmiydi ? Maliyette buradada dahil bir sürü kişi konuyu bildiği halde sorunun anlaşılmamasından dolayı kaldı aslında insanları siz yanlış yönlendirmeyin hocam bu komisyonda sınava 3 ay kala çalışan biris 7de 7 yaparsa üstat derim gelir elini öperim o kadar diyorum.

Hasan Türedi'nin 2001 baskısı Denetim kitabını buldum, sadece kargo parası vereceğim. 2007 baskısı ile arasında çok fark var mıdır? sizce alsam faydası olur mu? yoksa illa 2007 baskısını mı araştırayım?

pn21 ' Alıntı:
Hasan Türedi'nin 2001 baskısı Denetim kitabını buldum, sadece kargo parası vereceğim. 2007 baskısı ile arasında çok fark var mıdır? sizce alsam faydası olur mu? yoksa illa 2007 baskısını mı araştırayım?

2010 baskısı çıkmamış mı?

stonhand ' Alıntı:
sınavın hepsine girmemek bencede çok ama çokkk saçma. Bazen olmadık bir dersten çok kolay sorular çıkıyor o kolay sınavı yakalama ihtimalini neden kaçırasınız ki. Martta maliyete girenler oynuyordu temmuzda herkes maliyetçiye saydırıyordu.
Martta azıcık bilgisi olan bir kişi bile geçebilecekken, temmuzda adamın sorduğu soruyu anlamamız bile ortalama 20 dk mızı aldı bu iş kumar oynamakla nerdeyse aynı mantığa sahip çalıştığınız dersten geçeceksiniz diye bir kaidede yok adamlar zor sorduklarında illaki bırakıyorlar.

Sn Balabanhan hepsini vermeye 3 ay yeter olayı mazide kaldı. Temmuz sınav sorularına bir bakın isterseniz. Temmuzda sınav soruları zor olmadığındanmı Finansaldan 3000 küsür kişi girdi 200 küsür kişi başarılı oldu. Hatta oranıda vermişlerdi başarı oranı %8 yani size göre girenlerin %92 si kolay soruları yapamayacak kadar bilgisizmiydi ? Maliyette buradada dahil bir sürü kişi konuyu bildiği halde sorunun anlaşılmamasından dolayı kaldı aslında insanları siz yanlış yönlendirmeyin hocam bu komisyonda sınava 3 ay kala çalışan biris 7de 7 yaparsa üstat derim gelir elini öperim o kadar diyorum.

benim kimseyi yanlış yönlendirdiğim yok ben 2 sınav önce girdim hepsini geçtim muhasebe sınavının zor olduğuna bende katılıyorum ama genel anlamda diğer sınavlardan farkı yoktu.bu seferde vergiyle denetim kolaydı her sınavda 1 yada 2 ders zaten zor oluyor.Ben dersleri bölerek girmenin saçma olduğunu sölüyorum.

Sn Balabanhan sınavları bölmek konusunda ikimizinde görüşü aynı bana görede çok saçma birşey belki sadece piyasadaki bilginizle bile geçebileceğiniz sınavlar şansa karşınıza çıkabiliyor tabiki bu tamamen şans işi fakat şu bu iş 3 ayda biter, 2 ayda biter düşüncesi bana göre temmuz 2010 sınavı ile birlikte tamamen çökmüş durumda.

Sizin girdiğiniz dönemde yani aralık 2009 döneminde dersaneler kendi sitelerinde şu kadar öğrencimiz 7de 7 yaptı diye reklamlar verebiliyordu ancak temmuz sınavından sonra onların bile sesi kesildi. Şuan dersane hocaları bile sürmen hocaya göre müfredatı yenilemiş durumda. maliyeti zaten hiç saymıyorum bile, temmuz sınavında soruda adamın ne dediğini anlamamız bile 15-20 dk mızı aldı. Eski komisyonu aralık ve mart sınavın bilemem ancak temmuz sınavına göre ve yeni komisyonla 3 ayda 7de 7 artık bana göre hayal.

hanmiroğlu ' Alıntı:
pn21 ' Alıntı:

ben internette 2007 gördüm, 2010 da varsa bilemem.

pn21 ' Alıntı:
hanmiroğlu ' Alıntı:
pn21 ' Alıntı:

bana hangi sitede olduğunu yazabilir misiniz, ben bir türlü bulamadım da, teşekkür ederim

deryatufekci ' Alıntı:
pn21 ' Alıntı:
hanmiroğlu ' Alıntı:
pn21 ' Alıntı:

bana hangi sitede olduğunu yazabilir misiniz, ben bir türlü bulamadım da, teşekkür ederim

erkan212 ' Alıntı:
canay ' Alıntı:
HASAN TÜREDİ 'nin kitaplarını derya kitapevi 0 462 326 85 90 numaralı telefondan 27,5 tl karşılığında (2 kitap) sipariş verebiliyorsunuz. Ben kendime dün sipariş ettim bugün gelmesini bekliyorum.

internette derken herhangi bir satış sitesini kastetmedim. forumlarda yazılanlarda falan 2007 baskısından bahsediyor herkes.

hasan türedinin kitabını katüde okuyan bi tanıdık bulup aldırttım.
bugün kargoya verdiler.
ne profesörmüş be ..
delirttiler insanları

Tanıdığa ne gerek var be hocam kitapevi zaten kargoluyordu hatta talepte patlama bile yaşanmış :):)

Yeterliliğe KTÜ Profları ambargo koymuş durumda 1 : Yusuf Sürmen, 2: Hasan Türedi

Arkadaşımın şirketine yeni bir muhasebe müdürü geldi ve bu adam Sürmenin eski öğrencisiymiş. Arkadaşım vaziyetimizi müdürüne anlatınca adamın cevabı
'' Bol bol soru çözün , bu adam öyle bir soru sorar ki çok basit zannedersiniz ancak gerçekte çok zordur sonrada o soruyu 5-6 soru sonra başka bir soru ile ilişkendirir ortada ne gelir tablosu kalır nede bilanço ve kalmanızı garanti eder demiş. Birde eski öğrencileri hocayı çok övüyor ancak arkadaşın müdürünün dediği, sırf hocanın kaprisi yüzünden öğrenciler okulu bitiremeyince nişanını bozan bile olmuş gerisini siz düşünün