2010 Aralık SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TFT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 2010 Aralık SMMM Yeterlilik Sınavı

medcezir ' Alıntı:
Prof.Dr.Şükrü KIZILOT vergide bu hocanın kitabını tavsiye eden varmı
birde şunu belirtmek isterim herkes ateş oktarı tavsiye ediyordu kitabında ne kurumlar vergisi kanunu ne gelir vergisi nede kdv var hiç bişey yok sadece vergi hukukunu anlatmış

Ateş hocanın derslerine girdim. Gerçekten değerli bir proffesör. Anlatımı, derse motivasyonu ve dinlettirme kabiliyeti üst seviyede. Vergi bile olsa zevkle dinliyorsunuz. Fakat bende onun kitabını aldım. Ama kitabın yeterlilik sınavlarına hitabettiğini sanmıyorum. Ben yeterlilik sınavlarında onun kitabı olmasına rağmen hiç bakmadım. İşyerinde takıldığım konular olduğu zaman kitaba bakıyorum. Aradığınız bütün konuları yalın ve sade bir dille bulabiliyorsunuz. Yani açıkçası sınav için değil de iş için ideal bir kitap...

kırmızıgül ' Alıntı:
arkadaşlar bana mail atan herkese vergi notları ve uygulama sorularını mail attım ayrıca bana dahaöncede mail adresni gönderen herkese vuk dan soru cevap şeklinde notlar gönderdim elimde geldiği kadar yardımcı olduysam ne mutlu bana herkese kolay gelsin

Mrh,
Notları da bana mail atabilrmisin ?

[email protected]

slm ve saygılar

narin-e ' Alıntı:
kırmızıgül ' Alıntı:
arkadaşlar bana mail atan herkese vergi notları ve uygulama sorularını mail attım ayrıca bana dahaöncede mail adresni gönderen herkese vuk dan soru cevap şeklinde notlar gönderdim elimde geldiği kadar yardımcı olduysam ne mutlu bana herkese kolay gelsin

Mrh,
Notları da bana mail atabilrmisin ?

[email protected]

slm ve saygılar

[email protected]

bana da atar mısınız acaba elinizde ki notları ?

arkadaşlar bana mail adresni yazan bütün arkdaşlara notları mail attım herkese kolay gelsin

yaklaşık üç haftadır siteyi takip edemiyorum. bana da notları mail atabilir misiniz. teşekkür ederim iyi günler.
[email protected]

arkadaşlar maliyet komsiyondaki hoca yüzde yüz değişmiş kursdan hoca dedi soruların bu kadar kasıcı olması bunun göstergesi idi. allahın izniyle maliyet kabusundan kurtulcaz aralık kolay olur bukadar kalandan sonraa

kırmızıgül ' Alıntı:
arkadaşlar maliyet komsiyondaki hoca yüzde yüz değişmiş kursdan hoca dedi soruların bu kadar kasıcı olması bunun göstergesi iidi birde deşifre etsek süper olurdu

yusuf sürmen de bırakmış kursa giden bir arkadaş söyledi..

kırmızıgül ' Alıntı:
arkadaşlar maliyet komsiyondaki hoca yüzde yüz değişmiş kursdan hoca dedi soruların bu kadar kasıcı olması bunun göstergesi iidi birde deşifre etsek süper olurdu

Bu kadar kasıcı sorulara, kaynak kitap olarak hangi tavsiyelerde bulunuyorlar?

maliyetten okadar gözüm korktuki tek kursa gitiitm ders bu .aralık döneminin hatta ilk soru tahmini söyledi smm tablosu korkmayın bu dönem kolay olcak dedi hoca bu kadar kalan olduktan sonra zor sormazlar diye görüş belirtti vergidende marttana herkes dökülmüşdü temmuzda çok zor değildi aynı şekilde maliyet kolay olcak aralıkda çok detaylı çalıştıkdan sonra geçriz sadece çıkmış sorular değil her türlü soru çözersek yapabilriz

Merhaba arkadaşlar,
Genelde forumda Vergi mevzuatı ve uygulaması dersi için Eray Mercanı öneriyorlar. Ben nette kendisinin sadece bir tane kitabını bulabildim. Oda ÖTV ile alakalı. Başka bir yayını var mı acaba?

Ankara odasının sitesinde, yayınlarımız- sınava yönelik yayınlarımız kısmında bulabilirsiniz.

vergi den çok korkuyorum o kanunların neresinden başlamalı bilmem :'(

büro pratiğim yokki ama dediğiniz gibi artık başlamak gerek en önemli kanunlardan :-\

zeyna78 ' Alıntı:
cafergül ' Alıntı:
kırmızıgül ' Alıntı:

yusuf sürmen de bırakmış kursa giden bir arkadaş söyledi..

Hayır bıraktığı filan yok hocanın. daha önce de paylaştığım e-postada da yazmıştı devam ediyor komisyon üyeliğine.
Geçen sınav öncesi de benzer konuşmalar cıktı. yok öyle birşey.
Paşa Paşa yusuf sürmenin dersine calısmaya devam :-)
bırakacak arkadaşlar aralık son sınavı türmopdan çok baskı almış bir dönem daha sürmen hocanın işkencesine devam artık gitsin de herkes rahat nefes alsın kabus gibi mart dönemindne beri

Gelen gideni aratırmış öle olmasın sakın :-\

Öncelikli olarak herkese Merhaba

2010 Aralık sınavı ile yeterlilik sınavlarına giriş yapacağım Allahın izni ile. Ama elimde hiç not,kitap
çalışma kağıdı gibi döküman yok. Koskoca kitabı internet üzerinden paylaşmak imkansız olduğu için elinde not,soru kağıdı,çalışma kağıdı gibi döküman olan arkadaşlardan ricam vereceğim mail adresine paylaşabilecekleri tüm verileri mail olarak yollamaları.

Şartlar elvermediği için kursa da gitmekten vazgeçtim. Bir yakınımdan edineceğim bir kitap ve sizin yollayacağınız ve ya internetten bulacağım notlar ile sınavlara hazırlanacağım.

Mail adresim :

[email protected]

Sadece veri değil başka tavsiyeleriniz varsa onlarda çok işime yarayabilir. Stajı başlatma sınavını da 2. girişimde kursa gitmeden kazanmıştım yeterlilik için kursa gitmeksizin ve yoğun iş temposunda sınavını veren arkadaşların tavsiyeleri çok işime yarayacaktır.

Şimdiden teşekkür ediyorum.