halilaklan
Katkı Sunan Üye
Ynt: 2010 Aralık SMMM Yeterlilik Sınavı
Kımmızıgül banada yollarsanız memnun olurum.
[email protected]
Kımmızıgül banada yollarsanız memnun olurum.
[email protected]
nazliece1453 ' Alıntı:Arkadaşlar ben vergi dersi ile ilgili uğur mercan-mustafa dündar'ın kitabına baktım. Geçen sınavda 6183'den gelen soru orada yok.Ayrıca uygulama sorusu da orada yok.Kitabın ismi uygulama diyor ama kitabın içinde bir tane bile uygulama örneği yok. Sizlere naçinaze tavsiyem geçen sınavda 50 puanlık sorunun konusu olmayan kitaba çalışır iseniz vergide hüsrana uğrarsınız.
[/cnm bendeki son basımd. amme alacaklarnı çok yeterli olmasada diğer vergiler gayet güzel bütün konu başlıkları var marrtaki vergi sorusu ammeyle ilgili birebir farklarıyla birlikdevardı ben sadece onadeğil dehadanda çlıştım amme kısmına gelirler idaresinin uygulama soruları çok güzel dehada bile yok öyle uyglama soruları çokbast 3 tane vergi kitabı inceldm ensade anlatım veanlaşılır eraymercanın hangi kitabı alrısan al tam anlamıyla bilgileri bulamazsın deha bazı konularda yetersiz .martta sadece dehanın kitabına çalıştım kaldım . uygulama soruları çok basit martta alakasız şeyler geldi.okadar çok vergi kitabı inceledimki en güzel anlatım eray mercanın mail adresni gönder sanada ataym uygulama sorularını dafarkı anlıyacaksın ben aptlllıkettim martta çalışmadım bu kaynağa çalışsaydım 40 la kalmazdım . gelirler idaresinin uygulama soruları çok güzel gelir vergisiyle ilgli gerçekde önerrim ben çok faydasını gördüm
ticaret lisesi 2 den beri hep çalıştım. 3. girişimdi. kötü geçti. tek dersim var bu arada maliyet. ama hiçbir koşulda işi bırakmadım. ama maaş ve pozisyonu daha bize yatkın bir bölüm varsa niye olmasınsema42 ' Alıntı:merhaba arkadaşlar.
ben hala karar veremedim. bana yardımcı olurmusunuz.
smmm temmuz sınavına 3. girişimdi 2 hakkım kaldı muhtemelen maliyet ve finansal muhasebe dersinden kaldım.
şu an kurumsal bir firmada çalışmaktayım bayan ve evliyim çok maddi sıkıntımız yok.finans bölümündeyim yani muhasebe ile pek ilgim yok gelişmeme de çok katkı sağlamıyor.900 tl maaş alıyorum.
siz olsanız ne yapardınız
işi bırakır evde ders mi çalışırdınız
yoksa hem iş hem dersi beraber mi götürmeye çalışırdınız. (deniyorum ama olmuyor)
yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
allah herkese kolaylık versin arkadaşlar davamız birSoner KOCACI ' Alıntı:Allah razı olsun. İyi çalışmalar
içini sızlatan ne arkdaşımzeyna78 ' Alıntı:Konu başlığını her gördüğümde içim sızlıyor :-(
off off