2010 temmuz Finansal Muhasebe

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zerrin82
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 2010 temmuz Finansal Muhasebe

cevapları paylaşcak kimse yok mu yaa??

zeyna78 ' Alıntı:
nevermind ' Alıntı:

deha dün cevapları dagıttı. ama yanımda degil evde.
aksama yazabilirim.
çünkü şu anda fikir sahibi bile degilim:-)

sayın zeyna78 yanılmıyorsam deha sınavdan çıkarken kapının önünde finansal muhasebe sorularının cevaplarını dağıttı diye bir şey duymuştum sizinde yazınızdan anladığım o doğrumudur.

zeyna78 ' Alıntı:
gencay07 ' Alıntı:
zeyna78 ' Alıntı:
nevermind ' Alıntı:

deha dün cevapları dagıttı. ama yanımda degil evde.
aksama yazabilirim.
çünkü şu anda fikir sahibi bile degilim:-)

sayın zeyna78 yanılmıyorsam deha sınavdan çıkarken kapının önünde finansal muhasebe sorularının cevaplarını dağıttı diye bir şey duymuştum sizinde yazınızdan anladığım o doğrumudur.

dogrudur..

benim anlamadığım o soruların 2,5 saat içinde tam anlamıyla çözülüp baskıyla çoğaltılıp nasıl dağıtıldı onu anlamadım. çözümler nasıldı dağınık el yazısıyla mı yapılmıştı yoksa birde temize geçebilmişlermiydi acaba.

bir komplo teorisi başlangıcı kokusu alıyorum:)

bu da demek oluyorki deha soruları önceden biliyormuş, (ve belki de yıllardır gelen öğrencilerine yardımları olmuştur.)

sm³ ' Alıntı:
bu da demek oluyorki deha soruları önceden biliyormuş, (ve belki de yıllardır gelen öğrencilerine yardımları olmuştur.)

keşke olsaydı ama ben öyle birşey görmedim :)

zeyna78 ' Alıntı:
sm³ ' Alıntı:

yusuf sürmenin tarzında notlar hazırlandığını biliyorum. ben tamamına bakamadım o ayrı konu.
ancak öyle torpil komplo teorisi vs tarzı yok. teferruatlı ders anlatımları da olmadı. sadece hocanın sorması muhtemel sorular üzerinde durulmaya calısıldı. ama kabataslak. kimse deha da dahil bu soruları beklemiyordu.
2 kere misafir öğrenci olarak girdiğim için biliyorum.

tüm kurslar bu sınavdan sonra kanımca çökmüştür...

ben sadece duyunca şaşırdım. çünkü soruları alabilmenin en kısa zamanı sınavdan yarım saat sonra. geriye kalan 2,5 saatte soruları çözmeleri ve dağıtmaları beni şaşkınlığa itti. ama soruları biliyolardır demiyorum muhakkak vardır bir açıklamaları...

bende dehanın öğrencisiydim ve kalmayı bekliyorum ben ve diğer arkadaşlarım da yani dehada soruları tahmin edemedi son 2günde 612 ve 602 ile ilgili soru çözdü ama malesef yine tutturamadı sadece ilk soruya benzer bir soru çözmüştük okadar yani bütün kurslar çöktü bencede artık kurslar soruları bilyor tutturuyor tarzındaki şeylere inanmıyorum çünkü vergide de çözdüğümüz uygulamalardan 1tane gelmedi malesef

sakın yanlış anlaşılma olmasın hocalar çok güzel anlattılar ve ellerinden geleni yaptılar ama soru tutturma yok onlarında tahminleri dışında oldu sorular :(