2012/Mart Yeterlilik Sınav Sonuçları Geri Sayım Başladı.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cuma_01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 2012/Mart yeterlilik Sınav sonuçları geri sayım başladı.

7/5

meslek ve analiz temmuza kaldı :(

Analizde bi iş var benden demesi süper kağıt verdim 30 vermişler.

oky ' Alıntı:
7/5

7/5 çok güzel sonuç hiç sıkma canını
hemen başla temmuzda SMMMsin, ramak kaldı.

oky ' Alıntı:
hedef1 ' Alıntı:
oky ' Alıntı:
7/5

7/5 çok güzel sonuç hiç sıkma canını
hemen başla temmuzda SMMMsin, ramak kaldı.

İnşallah sağol..:)

gayet başarılı 7/5 iyi bir sonuç.. tebrikler

yalnız bu seferde analiz baraj dersi olmuş sanırım .. ben full kağıt verdim 50 gelmiş .. ona da şükür tabi :(

Bende 2 kağıt verdim son soru diğer kağıtdaydı 30 almışım.

7/7 yaptım :) Son baskı dehanın 7 ders kitaplarını,707 soru cevap kitabını,Her dersin dersanede öğrencilerine verilen kitapçıklarını,çeşitli notları vs..100 tl karşılığında satıyorum.kargo yapabilirim.Ben bu kitaplara çalışarak,dersaneye gitmeden ilk hakkımda 7/7 yaptım.Darısı başınıza...

smmmyağmur ' Alıntı:
7/7 yaptım :) Son baskı dehanın 7 ders kitaplarını,707 soru cevap kitabını,Her dersin dersanede öğrencilerine verilen kitapçıklarını,çeşitli notları vs..100 tl karşılığında satıyorum.kargo yapabilirim.Ben bu kitaplara çalışarak,dersaneye gitmeden ilk hakkımda 7/7 yaptım.Darısı başınıza...

7/7 yapmışsın ama hala bazı şeyleri kavrayamamışsın .. madem kitaplarla artık bir alakan kalmadı bedavaya ver olsun bitsin, iyilik yapmış ol .. sınav sonucunu pazarlama malzemesi olarak kullanma .. hoş olmamış

oky ' Alıntı:
7/5

Bence iyi durumdasın, en kolay 2 ders kalmış, toplam konu olarak hem analiz hemde meslek en kısa ve en anlaşılabilir olanlar, meslekde 3568, ezberleyip yönetmeliklere falan biraz bak, analizden zaten konular belli, ya rasyolar ya dikey-yatay analiz çıkıyor, o yüzden bence temmuzda SMMMsin ;)

analiz dersinden beklediğimin çok altında not geldi-nereye nasıl itira etmem gerekiyor-bilgisi olan varmı?

Bende finansal tablolar analizde tüm soruları ayrıntısına kadar yapıp soruları tek tek formülleri yazarak çözüp 3.sorunun cevabını puan kırmasınlar die 2 yoldan çözüp 40 alarak şok yaşayanlardanım.100 lük cevap kağıdını çok merak ediyorum...

Bu işte bir iş var ilk girişimdi ama yinede itiraz sonrası mahkemeyi denesem mi diyorum belki haksızlıklar biter.

Sınav sonuçlarının açıklandığın günden itibaren 15 gün içinde birliğe itiraz etmelisin.

kadayif2000 ' Alıntı:
oky ' Alıntı:
7/5

Bence iyi durumdasın, en kolay 2 ders kalmış, toplam konu olarak hem analiz hemde meslek en kısa ve en anlaşılabilir olanlar, meslekde 3568, ezberleyip yönetmeliklere falan biraz bak, analizden zaten konular belli, ya rasyolar ya dikey-yatay analiz çıkıyor, o yüzden bence temmuzda SMMMsin ;)

Sağolasın...İnşallah :) tavsiyelerine uyacağım ;)

Buradan öyle sorular soruluyor ki resmen sınavdan sorumlu olduğumuz konular...

Kemalist haklısın arkadaşımız dilekçe örneğini sormuş o bulur sende 15 gün içinde birliğe itiraz demişsin.

hadi gel didip şimdi itiraz edelim ama itiraz olmuyor çünkü neymiş teosda itiraz yeri aktif edilince edebilirmişiz.

itiraz için para isteniyor neyin parası bu hangi kanun maddesine istinadan bulu verir misin ?

ilk girişte,dersaneye sadece maliyetten gittim ve 7/7 yaptım.darısı herkesin başına..

smmmyağmur ' Alıntı:

smmmyağmur ' Alıntı:
ilk girişte,dersaneye sadece maliyetten gittim ve 7/7 yaptım.darısı herkesin başına..

yaw arkadaşım ilk mesajında dershaneye gitmeden 7/7 diyorsun şimdi sadece maliyetten gittim diyorsun ilginç ::)