oky ' Alıntı:7/5
meslek ve analiz temmuza kaldı![]()
hedef1 ' Alıntı:oky ' Alıntı:7/5
7/5 çok güzel sonuç hiç sıkma canını
hemen başla temmuzda SMMMsin, ramak kaldı.
oky ' Alıntı:hedef1 ' Alıntı:oky ' Alıntı:7/5
7/5 çok güzel sonuç hiç sıkma canını
hemen başla temmuzda SMMMsin, ramak kaldı.
İnşallah sağol..![]()
smmmyağmur ' Alıntı:7/7 yaptımSon baskı dehanın 7 ders kitaplarını,707 soru cevap kitabını,Her dersin dersanede öğrencilerine verilen kitapçıklarını,çeşitli notları vs..100 tl karşılığında satıyorum.kargo yapabilirim.Ben bu kitaplara çalışarak,dersaneye gitmeden ilk hakkımda 7/7 yaptım.Darısı başınıza...
oky ' Alıntı:7/5
kadayif2000 ' Alıntı:oky ' Alıntı:7/5
Bence iyi durumdasın, en kolay 2 ders kalmış, toplam konu olarak hem analiz hemde meslek en kısa ve en anlaşılabilir olanlar, meslekde 3568, ezberleyip yönetmeliklere falan biraz bak, analizden zaten konular belli, ya rasyolar ya dikey-yatay analiz çıkıyor, o yüzden bence temmuzda SMMMsin![]()
smmmyağmur ' Alıntı:7/7 yaptımSon baskı dehanın 7 ders kitaplarını,707 soru cevap kitabını,Her dersin dersanede öğrencilerine verilen kitapçıklarını,çeşitli notları vs..100 tl karşılığında satıyorum.kargo yapabilirim.Ben bu kitaplara çalışarak,dersaneye gitmeden ilk hakkımda 7/7 yaptım.Darısı başınıza...
smmmyağmur ' Alıntı:ilk girişte,dersaneye sadece maliyetten gittim ve 7/7 yaptım.darısı herkesin başına..