2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

Arkadaşlar İzmir Tesmeri aradım cevaplar gelmemiş henüz.
biz de bekliyoruz dediler. Yarın olmazsa pazartesiye kalır diyorlar :(

Bursa Tesmer de Eylül ilk haftası bize gelir dedi telefonda ama :) umudumuz yine teosda 30.08.2013 ü bekliyeceğiz gibi... Geç olsun temiz olsun hayırlısıyla ruhsat bizim olsun

bu zamana kadar 60 günü geciktirmemişler eylülün ilk haftasına sarkma ihtimaline inanmak istemiyorum :)
Arkadaşlar sizce böyle bir durum olur mu?

belki odalara sonuçlar gelmiştir ama arayıp durmayalım diye söylemiyorlardır.bu yüzden hala umudum var offffffff ölcem

Bursa Tesmer de Eylül ilk haftası bize gelir dedi telefonda ama :) umudumuz yine teosda 30.08.2013 ü bekliyeceğiz gibi... Geç olsun temiz olsun hayırlısıyla ruhsat bizim olsun

Onlar şakamı yapıyorlar acaba neden 30 ağustosta açıklanan sınav onlara geç gelsin ki .Offff ya moralim bozuldu ben bugün aramalar yapılır bizde yarın teos ta görürüz diyordum

arkadaşlar bence söyledikleri tarihten bir gün önce yani yarın açıklayacaklar ve aramalarda yarın sabah olacak diye düşünüyorum...inşallah yanılıyorumdur çünkü kanım çekilmiş bir şekilde bir günde daha bekleyemicem artık

şuan 141 kullanıcı bu formda : ) ... Resmen insanların nutku tutulmuş.. Bir sözcük bekliyordur....

Arkadaşlar sakin olun, kendinize eziyet etmeyin. Sonuçlar açıklandıktan sonra hemen ertesi gün ders çalışmaya başlayacak mıyız? Bence hayır. Nasılsa yeterli vakit var, daha sonra çalışırım deyip erteleyeceğiz. Pazartesi öğrenmişiz veya Cuma öğrenmişiz pek birşey değişmeyecek. Sakin olmakta fayda var diye düşünüyorum.