2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

yakın da aramalar değil gözaltılar başlayacak çünkü ben kontrolden çıktım

Bu süperdi gerçekten.Benimde başım müthiş ağrıyor hiç bir şey yapmadan boş boş ekrana bakıyorum.Biri diyorum biri çıkarda arandım der belki.Umut dünyası işte bizim gibi mali müşavir adaylarının napalım

Birisi teosu arasın.. çalıştığım yer uygun değil buna .. Millet cins cins bakıyor : )... Ve bilgi alıp paylaşsın..lütsen...

Birisi teosu arasın.. çalıştığım yer uygun değil buna .. Millet cins cins bakıyor : )... Ve bilgi alıp paylaşsın..lütsen...

Aynı cinslerden benim işyerimde de var.belgeyi bu yüzden çok ama çok istiyorum.Kurumsal bir firmada iyi imkanlarla çalışmak için stresimiz o yüzden hep belge belge belge

Arkadaşlar ben tesmer merkezi aradım birkaç denemede teli açtılar.

Odalardan açıklanma tarihinin eylüle sarkabileceğini duyduğumuzu söyledim. kulaktan dolma bilgilere inanmayın dediler.

Sisteme henüz girmedik, ama bu birkaç saatimizi alır, 30 ağustos bizim için resmi tatil olması önemli değil bu tarihe kadar açıklanacak dediler.

Odalara da henüz göndermemişler.

Facebookta protesto etmek için sembol bulup profil resmi yapıolar ya bizde sembol bulup pretosto edelim teosu :)

en doğru bilgi bu olsa gerek doğru bence yarın aranacaklar aranacak diğerleri cuma öğrenecek,30 ağustosun tatil olmasının bi önemi yok

sonumuz hayır ola.. meslekten soğutmak için yeterince gayretleri var zaten.. bi sınav sonucuna bile kolay ulaşamıyoruz yahu

sonuçlar öğleden sonra odalara gider bence yarın sabah 10 da hazırlıklı olalım bi ihtimal kazandıysak aralar

Arkadaşlar ben tesmer merkezi aradım birkaç denemede teli açtılar.

Odalardan açıklanma tarihinin eylüle sarkabileceğini duyduğumuzu söyledim. kulaktan dolma bilgilere inanmayın dediler.

Sisteme henüz girmedik, ama bu birkaç saatimizi alır, 30 ağustos bizim için resmi tatil olması önemli değil bu tarihe kadar açıklanacak dediler.

Odalara da henüz göndermemişler.

Allah razı olsun senden son 2 gün kaldı yani en azından bundan eminiz

. ıııı
. ıııı
. ıııı
. ıııııı
. ıııııııı
. ıııııııııı
. ııııııııııııııııı
. ıııııııııııııı ıııı
. ıııııııııııııııı ıııı
. ııııııııııııııııı ıııı
. ıııııııııııııııııııııııı
. ııııııııııııııııııııııı
. ııııııııııııııııııııııııı

Bu biraz daha iyi sanırım :)

Son düzenleme:
ıııı
ıııı
ıııı
ıııı
ıııııı
ıııııııı
ıııııııııı
ııııııııııııııııı
ıııııııııııııı ıııı
ıııııııııııııııı ıııı
ıııııııııııııııııı ıııı
ıııııııııııııııııııııııı
ııııııııııııııııııııııı
ııııııııııııııııııııııııı

bu ne bu gizli mesajın içinde kazananların isimlerimi gizli yoksa

. ıııı
. ıııı
. ıııı
. ıııııı
. ıııııııı
. ıııııııııı
. ııııııııııııııııı
. ıııııııııııııı ıııı
. ıııııııııııııııı ıııı
. ııııııııııııııııı ıııı
. ıııııııııııııııııııııııı
. ııııııııııııııııııııııı
. ııııııııııııııııııııııııı

Bu biraz daha iyi sanırım :)

Ne anlamamız lazım yoksa sana açıklanıcağı saat geldi sende buna mı gizledin bakıyım