2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

Arkadaşlar ben ders çalıştığımız dönemde birgün sabah HUKUUUUUKK diye bağırarak uyanmıştım uykumdan. İlk sınavımdı bu benim, bütün dersleri vermişim sadece Hukuktan kalmışım :( en sevdiğim dersti çok güveniyordum, güngür güngür ağlıyorum şuan, akşam sabah ağlıcam :(:banghead:

Arkadaşlar ben ders çalıştığımız dönemde birgün sabah HUKUUUUUKK diye bağırarak uyanmıştım uykumdan. İlk sınavımdı bu benim, bütün dersleri vermişim sadece Hukuktan kalmışım :( en sevdiğim dersti çok güveniyordum, güngür güngür ağlıyorum şuan, akşam sabah ağlıcam :(:banghead:

odadan aradılar mı yoksa sız arayınca mı soyledıler?

7/6 da yapsam sadece sevinçten ağlardım.çok iyi bir sınav geçirmişsin haline şükret bence.aralık sınavında verir kurtulursun inşallah.senin yerinde olmak isteyen çok insan vardır bu forumda

İTİRAZ NASIL EDİLECEK BİLEN VARMI BENDE 7/6 YAPMISIM DENETİMDEN 32 ALMISIM ZATEN 30 PUANLIK SORUM DOGRUYDU 2 PUAN NEYE VERMIS MERAK EDIYORUM :d VE UCUNCU SORUYDA TAM YAPMISITM NEYI KIRDIGINIDA MERAK EDIYORUM :d

vallahi arkadaşlar heyecanınızı anlıyorum ama bu odaların işi belli olmuyor.
Ben İst. Odasına bağlıyım geçen sınav 7/7 yaptım arayan soran olmadı akşam18:30 da mesaj geldi.
Oyüzden Akşama kadar kafayı başka bişeye yorun aradıklarını arıyorlar zaten, yetişmeyenede Mesaj atıyorlar akşam.
Tabi İstanbul odası için diyorum.

yapmayın :D tüm derleri vermiş gibi sevinin... 1 ders kalmış.. oda verilecek elbet.. ha şimdi ha sonra .. 3 ayda hatmedersiniz polyana : )

tebrik eden tum arkadaslara tesekkur ederim,kazanan tum arkadaslari da tebrik ederim,diger tum arkadaslarin da en kisa zamanda bu isten kurtulmalarini o kadar icten dilerim ki.Allah yardimciniz olsun..

Bursa SMMMO sonuçları alamamış daha. Sistem çökmüş merkezden istedik dediler. Neyse ben çıkıyorum ya iyice ayar oldum. SMMM olan arkadaşları can-ı gönülden tebrik ederim.

Tebrik ederim. İnsallah aralıkta alırsınız begeyi 7/6 yaptığınızı hangi odadan nasıl öğrendiniz?

Kazanan herkesi tebrik ederim :)) beni arayan olmadı zaten aranmayı beklemiyorum 7/6 oldu diyenler nerdne baktınız? hangi il kayseri odasının sayfası mı?