2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

Keşke ekran görüntüsü alsaydım. Yazmadım da bir yere. Notları yükselteceklerse hiç sorun değil de pirince giderken bir de eldeki bulgurdan olmayalım.

Bende aynı şeyi düşündüm 1 ders verdik diye üzülürken şimdi oda yoksa kayıt da etmedik nedir bizim bu çilemiz :banghead:

özellikle denetimde bu kadar beklenmeyen sonuç ilginç cidden.
ama diğer derslerde de pek cömert davranmadıkları kesin, çok iyi dediklerim hep düşük. sadece muhasebe notu gerçeğe yakın sonuç bende

Benimde bu sınav beklentimin çok altında geldi sanki biraz sallamak istemişler çok kıt bütün notlar

Benimde bu sınav beklentimin çok altında geldi sanki biraz sallamak istemişler çok kıt bütün notlar

hukuk sınavım da çok iyiydi, 80-90 alırım diye düşünürken 53 almışım. ne garip sonuçlar.
ama denetim sonucu tam fiyasko, itirazlar teos'tan yapılıyor ama ne zaman? halen kapalı

Site açılıyor ama site açılmasa dedikleri mantıklıda anlamadım ben bu iştem

Denetimden bende itiraz edeyim o zaman demek herkes beklentinin altında almış.

teos açılmıyor
bu nasıl iştir ya
hem 2 ay beklet sonra notları odalara ver
ama asıl sınava giren notlarını öğrenemesin:banghead:

denetimden 100 beklerken 62 aldım hukukdan 90 beklerken 65 geldi finansal tablolardan 90 bekliyordum 60 geldi bu kadar ucuk farklar beklemıyordum ancak bu sınavları okuyanlar bllıkı cok vıcdansız ben aylarımı verdım calısmak ıcın 2 dk da cız sen oh ne ala dunya...

notları yükleyen de ne sövüyodur ulan 30 ağustosta çalışıyoz, şimdi cumayı da bağlayıp 3 gün sahile akmak varken.

bi de hata oldu ki eyvah eyvah, adam belki öğlene kadar yükler çıkarım diyodu :)

denetimden 100 beklerken 62 aldım hukukdan 90 beklerken 65 geldi finansal tablolardan 90 bekliyordum 60 geldi bu kadar ucuk farklar beklemıyordum ancak bu sınavları okuyanlar bllıkı cok vıcdansız ben aylarımı verdım calısmak ıcın 2 dk da cız sen oh ne ala dunya...
sen nasıl öğrendin notlarını teos da açıklanmamış ki