2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

bence kımse notlar değişecek diye beklemesın botlar değişecek olsa bu kadar kısa süre içinde değişir mi ya da sisteme yuklerken kafalarına ne düştü de aa bu noıtlar yanlış düzeltelim dediler.bunlar değildir sitede sorun vardır ve bunu çzömeye çalışıyolardır.bazı arkadaşlar daha düşük bekleyenler yuksek almıs bız düşük aldık dıyorlar.bu tamamen yazdıgınızı bılmenızle alakalı bence.ki bir de tesmerin cevap anahtarı var bunu da öngörmek lazım.bu sınavla ilgili gözümüzü o kadar korkuttular ki ve kesınlılle kıtap cümlesi istiolar gibi safsatalarla sınava giriyoruz.bu psikoloji kımseye cok ıyı gectı dedirtemıyor belkı de yoksa.bi kişinin butun sınavlarını aynı kişi okuyor olsa tamam adamına denk geldim dersin.ama gerçeğin bu olmadıgıını hepimiz biliyoruz.sadece gözumuz korkuyor yapmıs olsak da eksık bıseyler yuzunden cok fazla not kırıyorlar dıye korktuk.ama yapılan herşeye not vermişler ki bekledıgımızden yuksek aldık.azcık gonlunuzu ferah tutun herşey ıyı olur ınsallah.

bence etmelisin, benim 25 olmasına rağmen itiraz etmeyi düşünüyorum, aday meslek mensuplarının haklarını arama konusunda çok çekingen olduklarını düşünüyorum, eğer bu sınavlara itiraz mekanizmasını gereği gibi kullanırsak, sınavlarımıza okuyan komisyon üyelerinin keyfi uygulamalarına bir nebze de olsa engel olmuş oluruz, sınavlar okunurken çok da titiz davranıldığını düşünmüyorum.

ramazan da iftar yemeğine gittim halk bankası davet etmiş en meşhur lokantalarından biri
bir tarafta da baktım bizim oda veriyor yemek verdiğim paralar aklıma oğlumun benden isteyipte alamadığım şeyler geldi aklıma maaşımdan kesip sınava girecem diye odaya bin tl yatırdık 300 ü bağış adı altında paraları veren biz yemeği yiyen başkaları
haberimiz bile yok
bunun öbür tarafıda var maliyetten ne demek sonuca puan vermek sınav heyecanı ile insan toplamayı bile yanlış yapıyor bu kadar basitmi yaaaaa

ben en çok da sizin gibi aile geçindirmekle mükellef olanların hemen kazanmasını çok istiyorum..biz bu halde bu kadar strese giriyoruz sizin stresinizi tahmin bile etmek istemiyorum..
ramazan da iftar yemeğine gittim halk bankası davet etmiş en meşhur lokantalarından biri
bir tarafta da baktım bizim oda veriyor yemek verdiğim paralar aklıma oğlumun benden isteyipte alamadığım şeyler geldi aklıma maaşımdan kesip sınava girecem diye odaya bin tl yatırdık 300 ü bağış adı altında paraları veren biz yemeği yiyen başkaları
haberimiz bile yok
bunun öbür tarafıda var maliyetten ne demek sonuca puan vermek sınav heyecanı ile insan toplamayı bile yanlış yapıyor bu kadar basitmi yaaaaa

Bu ne hemşerim... Bir sınav bile doğru okunmuyor.. Geri çekemezsin sen .. Denir adama 2 ay yaaa 2 aaayyyyy..... Böyle işin topuna itiraz ederim.. Nr bilryim geçmeyecek aga çocuğunu geçirmedikşlerini..

Evde 1 bebeğim var yoğun iş temposu ... Onu yatır .. Az ücrete kursa gideme .. Saat 11 de derse başlayım. 3 de kalktım 1 ayyyy.... Saat 7 de iş için servisteydim gözüme kan oturdu kaann sınav günü redbulla derse girdimmm.. En son maliyet sınavında ruhum kalmadı ayağa kalkamadım 48 saat te 4 ssaat uyumadım ben... Otobüsle geldim.. Uyumadan da işe gittim haccccııııııııııııııııııı....

Allah belanızı vere derler adama .. Hak yenir mi lan derler.... çolumun çocumun rıskı bu.. Kredi kartına taksit yaptırararak giriyoruz bu sınava hemşerim... Biz yalaka değiliz... Bileğimizle girdik bu yola.. Ama görüyorum etrafta kapasitesiz adam iş bilmez ben mali müşavir oldum der baba parasıyla şırıngayla beynine sokarkar...

Tekrar söylüyorum allah belanızı versin... ( ben bedduadan korkarım ama haykırıyorum..)

allah belanızı versin.. Emeğimi kim yerse...

Ayıp ettiğimi değil bana ayıp edildiğini düşünüyorum. Şu an gördüğüm notlar bana mı ait emin bile olamıyorum mesela!!!
Ayrıca bugün açıklanması gereken sonuçlara yoğunluktan dolayı (bilmiyoruz ama hadi öyle olsun) sistem sorunu nedeniyle akşam 17:00'de ulaşacağız.

Arkadaş o saatte herkes yine PC başında olacak veya yakınlarından bakmasını isteyecek yine bir yığılma olacak. Ayrıca ne kadar basitmiş gibi konuşuyorsunuz.
2010'dan beri başka bir kurumla süren mahkemem var halen sonuçlanmadı, çünkü karşı taraf makam olarak üst düzey bir mevkide, madden manen ne kadar zarar gördüğümü anlatacak bir yer olduğunu düşünmüyorum!

Bu ülke rezillikler ülkesi yine yineliyorum sözümü. İş bizim tarafımıza gelince bürokrasi üretilir ama hakkımızı sorgulamaya gelince engeller çoğalır.
Sınav esnasında soru hatası nedeniyle soru değiştirilir, ek süre istersin terslenirsin gözünün yaşına bakılmaz fakat gününde alman gereken bir bilgi söz konusu olduğunda gerekli tedbirler alınmadığından yine mağdur olursun.

haberimiz bile yok
Odaya gittiğimde tuvalete bile gitmeye korkuyorum para isterler diye. Hem para ver hem emek ver hem yıllarını ver hem yıllarca ezil hem stres yap peki karşılğını alabileceğimizin garantisi var mı? Kimimiz ilkokul mezunu smmm'lerin yanında çalıştı adam her bir işini yaptırdı, saatlerce mesai yaptık yeri geldik bir de karşılığında staj notu bekledik çaresizce. Odanın birliğin yaptığı nedir? HİÇ. Ne mesleğe ne mensubuna ne de stajerine sahip çıkar. Alır eline pankartını 1 mayısta taksime çıkar angarya istemiyoruz. Mehmet Şimşek'te duydu seni.

Şeytan diyor al şu belgeyi yak odanın kapısında!!!

vergi hukukuna çalışmamıştım saten kaldım
ama hangi hukukcu müvekkilinin hakkını savunurken kanun kitabını açıp da bakmıyor
sınavda öyle sorular soruyorlarki sanki kimse bilemeyinze zevk alıyorlar
etik kurulunun görevi raporlama türleri özel matraf resmen 100 üzerinden değil 70 üzerinden sınava giriyoruz

vergi hukukuna çalışmamıştım saten kaldım
ama hangi hukukcu müvekkilinin hakkını savunurken kanun kitabını açıp da bakmıyor
sınavda öyle sorular soruyorlarki sanki kimse bilemeyinze zevk alıyorlar
etik kurulunun görevi raporlama türleri özel matraf resmen 100 üzerinden değil 70 üzerinden sınava giriyoruz

raporlama türlerini bizim YMM'ye sordum, dur araştırayım dedi bulamadı

raporlama türlerini bizim YMM'ye sordum, dur araştırayım dedi bulamadı

o soruyu hazırlayıp oraya koyanı çok merak ediyorum. O soruyu hazırlarken eğerki kimse bilemisin diye hazırladıysa inşallah bi yerlerinden çıkar o soru yüzünden kaç kışi kaldı kimbilir kaç kişinin umutları söndü kaç kişinin rıskıyla oynadı

rapor sorusunu hazırlayana sorsanız inanınki şimdi bile bilemez unutmuştur.

o soruyu hazırlayıp oraya koyanı çok merak ediyorum. O soruyu hazırlarken eğerki kimse bilemisin diye hazırladıysa inşallah bi yerlerinden çıkar o soru yüzünden kaç kışi kaldı kimbilir kaç kişinin umutları söndü kaç kişinin rıskıyla oynadı

rapor sorusunu hazırlayana sorsanız inanınki şimdi bile bilemez unutmuştur.

nasıl psikolojiyle bu soruları hazırlıyorlar? ve hangi psikolojide kağıtlar okunup notlar veriliyor, bilmiyoruz.
ama bizim şuanki psikolojimiz berbat!

nasıl psikolojiyle bu soruları hazırlıyorlar? ve hangi psikolojide kağıtlar okunup notlar veriliyor, bilmiyoruz.
ama bizim şuanki psikolojimiz berbat!

Çok fazla takılmayın arkadaşlar.Kendinizide yıpratmayın. Hayat devam ediyor. Bu sınav herşey demek değil. Sonuçta bu ilk aşamaydı,bir dahaki sefere artık. Hiçbir zaman arkaya bakmayacaksın.Biten bitmiştir.Giden gitmiştir.Geri vites yok ;) Sorular onlarınsa sınavlar bizim eninde sonunda bu iş bitecek. Bugün yada yarın ama bitecek.

kayseri smmm odası notları cekmemiş,notlarda bi hata olsa odalar uyarılırdı..notlarda hata olmasından ümit eden yahut notlarda hata olmasın böyle iyi diyenler burdan yola çıkabilir.

çok fazla takılmayın arkadaşlar.kendinizide yıpratmayın. Hayat devam ediyor. Bu sınav herşey demek değil. Sonuçta bu ilk aşamaydı,bir dahaki sefere artık. Hiçbir zaman arkaya bakmayacaksın.biten bitmiştir.giden gitmiştir.geri vites yok ;) sorular onlarınsa sınavlar bizim eninde sonunda bu iş bitecek. Bugün yada yarın ama bitecek.

çok güvenme arkadaşım : ) .. Insafsızlık diz boyu.. Birde hak sınırlı.. Dosya yakıp 2 sene bekleyen biliyorum ben.. 6 sınavın var.. şimdi uyandın mı acaba.. :)

kırılma bana amacım seninle çekişmek değil ama adaletsizlik diz boyu...adamların ruh haline göre değerlendiriliyor.. Aaa hata yaptık geri vites diyorlar bak.. Geri vites sonuçlar ekrandan alındı.. Demek ki geri vites onlarda var :).. öptüm seni