2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

arkadaşlar bunlar 1.sorudaki
Kontrol Ortamı
Muhasebe sistemi
Kontrol prosedürleri
cevabına 30 puan değil sadece 6 puan vermişler sanırım.38+24=62 puan olması biraz daha kabul edilebilir oluyor.eğer gerçekten 6 puan verdilerse ki başka bir mantıklı izahı yok bunlar hakikaten şerefsizler

Denetimin ilk sorusuna Kontrol ortamı, Muhasebe Sistemi, Kontrol Prosedürleri yazdım, 2. soruya aynen o cevabı yazdım, 3. soruya ise cümleler birebir olmasa da kısa bir tanım yazdım her birine, ve sonuç olarak 58 aldım. Nasıl puanlandığını merak ettim doğrusu :confused:

Denetimin ilk sorusuna Kontrol ortamı, Muhasebe Sistemi, Kontrol Prosedürleri yazdım, 2. soruya aynen o cevabı yazdım, 3. soruya ise cümleler birebir olmasa da kısa bir tanım yazdım her birine, ve sonuç olarak 58 aldım. Nasıl puanlandığını merak ettim doğrusu :confused:

hocam ilk cevap yanlış işte ordan sadeve kontrol ortamı ortak cevap diye 6 puan alıyorsun.diğer yaklaşımda olanı istemiş şerefsiz 5 madde olanı

Bende aynen yazdığınız durumdayım ve 56 aldım. Değerlendirenleri anlamak gerçekten imkansız.

Elifyı arkadasım nerden calıstın bunlara bıze onerı verbılrımsın yardımcı olursan sevınırız demekkı bız eksık yazmısız arkadas yapcak bıse yok ıtıraz ettım ama bu cevapları gordukten sonra bosuna etmısım gıbı geldı neyse cok onemlı degıl nerden claıscagımız nasıl calsıcagımızı bır ogrenebılsek ona gore calsıcam...

maliyetten sürpriz yapıp 40 olan notumu 50 diye düzeltirlerse alıcam ruhsatı çünki 2.sorum birebir doğru haksızlık olur düzelmezse

Inş süpriz olurda düzelir bir süpriz bizede yaparsa denetimden bende alıcam ruhsatı tekde 7/7 yapsaydık iyidi olmadı bunada şükür...

süleyman uyar var akdeniz üniversitesi dekanı internetten onun notlarını kaynaklarını takip edin bu işin ustası o ben onu takip ettim hep denetimde

maliyetten sürpriz yapıp 40 olan notumu 50 diye düzeltirlerse alıcam ruhsatı çünki 2.sorum birebir doğru haksızlık olur düzelmezse

İnşallah düzelir genellikle tek ders olunca düzeltiyorlar diye biliyorum

Denetime hangi kaynaktan çalıştınız 100 aldığınıza göre bu bizim için çok önemli