ben aynen burdaki cevapları verdim birebir cümleler bile aynı 100 vermişDenetimden 100 - 80 - 90 - 70 alan arkadaşalrı tebrık edıyorum gercekten egerkı cevapları boyle ise
Denetimin ilk sorusuna Kontrol ortamı, Muhasebe Sistemi, Kontrol Prosedürleri yazdım, 2. soruya aynen o cevabı yazdım, 3. soruya ise cümleler birebir olmasa da kısa bir tanım yazdım her birine, ve sonuç olarak 58 aldım. Nasıl puanlandığını merak ettim doğrusu![]()
O zaman 3. sorudan toplam 22 puan mı almışımhocam ilk cevap yanlış işte ordan sadeve kontrol ortamı ortak cevap diye 6 puan alıyorsun.diğer yaklaşımda olanı istemiş şerefsiz 5 madde olanı
ben aynen burdaki cevapları verdim birebir cümleler bile aynı 100 vermiş![]()
O zaman 3. sorudan toplam 22 puan mı almışımvay bee
Ona şaşırıyorum ya işte; o bir kriter ise yazmayan kimse puan alamasınmünferit yazmadığına göre çok bile almışsın![]()
Denetimin ilk sorusuna Kontrol ortamı, Muhasebe Sistemi, Kontrol Prosedürleri yazdım, 2. soruya aynen o cevabı yazdım, 3. soruya ise cümleler birebir olmasa da kısa bir tanım yazdım her birine, ve sonuç olarak 58 aldım. Nasıl puanlandığını merak ettim doğrusu![]()
maliyetten sürpriz yapıp 40 olan notumu 50 diye düzeltirlerse alıcam ruhsatı çünki 2.sorum birebir doğru haksızlık olur düzelmezse
süleyman uyar var akdeniz üniversitesi dekanı internetten onun notlarını kaynaklarını takip edin bu işin ustası o ben onu takip ettim hep denetimde