azönce telefonumda kayıtlı olmayan bir numara aradı beni, görünce ALLAAAHH demişimHiç aranan varmı arkadaşlar.Bugün yarın aramaya başlarlar sanki offfff.Umarım beklediğimize değer sonu hüsran olmaz
İnşallah herkes emeklerinin karşılığını alır arkadaşlar...hocaların iyi haline denk gelmişizdir inşallah... beni maliyet ve vergi düşündürüyor![]()
hayırdır inşallah, açıklandı mı yoksa?Ne kadar kötü bir durum ... Bu ne yaa ... şu kadar çalışmaya ve özveriye emeğimizin karşılığına bak... Artık hiç bir sonuç umurumda değil.... Nalet olsun aramasınlar , sormasınlar.... Para tuzağı hepsi.. Hakkımı yiyene helal olmasın...
Iyi bir sonuca ihtiyacım var.. Kendime gelmeliyim.. Yoruldum..
istan
herşeye çok fazla değer yüklüyoruz sanırım bu streste bundan kaynaklanıyor.sanıyoruz ki belgeyi alınca hayatımız değişecek ama eminim ki çoğumuzun hayatında fazla bir değişiklik olmayacak.bilmiyorum iş piyasasını araştırıyor musunuz ama muhasebe uzmanı diye bir kavram çıktı.muhasebe uzmanı yani muhasebe şefinin müdürünün yapacağı tüm işleri yapıp muhasebe elemanı kadar maaş alan kişi demek.1.600 tl ye çalışan belgeli mali müşavirler var.bu belge bizim etiketimiz olacak ama belirleyici olan yine kendimiz olacağız.çok fazla beklenti içine girmeyin derim.çünkü hayat her zaman önümüze yeni hedefler çıkaracak.orta okuldayken anadolu lisesini kazan hayatın kurtulduyla başlayan eğitim serüvenim 30lu yaşlarda hala kurtulmadan devam ediyor.bakalım ne zaman son bulacak![]()
hayırdır inşallah, açıklandı mı yoksa?
herşeye çok fazla değer yüklüyoruz sanırım bu streste bundan kaynaklanıyor.sanıyoruz ki belgeyi alınca hayatımız değişecek ama eminim ki çoğumuzun hayatında fazla bir değişiklik olmayacak.bilmiyorum iş piyasasını araştırıyor musunuz ama muhasebe uzmanı diye bir kavram çıktı.muhasebe uzmanı yani muhasebe şefinin müdürünün yapacağı tüm işleri yapıp muhasebe elemanı kadar maaş alan kişi demek.1.600 tl ye çalışan belgeli mali müşavirler var.bu belge bizim etiketimiz olacak ama belirleyici olan yine kendimiz olacağız.çok fazla beklenti içine girmeyin derim.çünkü hayat her zaman önümüze yeni hedefler çıkaracak.orta okuldayken anadolu lisesini kazan hayatın kurtulduyla başlayan eğitim serüvenim 30lu yaşlarda hala kurtulmadan devam ediyor.bakalım ne zaman son bulacak![]()
işin sırrı o pazarlama da zaten.her meslekte olduğu gibi bu meslekte de yalaka olursanız kişiliğinizden taviz verirseniz iyi yerlere gelmemeniz için bir neden yok.yanlış anlaşılmasın iyi yerlerde olan herkes böyle değil tabi ama yükselme artık bu şekilde oluyor çoğunlukla.umarım biz istisnalardan oluruz
bir de iş bilmeden biliyormuş gibi davranıp kendini pazarlayanlar mevcut... biz hakkını vermek isteyenlerdeniz arkadaşlar, bunlar bize kriter olmamalı
aranan arkadaşlar ve ruhsat almaya hak kazanan arkadaşlar bizleri bilgilendirsin sevinelim hep beraber..
güzel telefonlar almak dileğiyle ....
Evet aranan arkadaşlar yazar sa bizde her an açıklanacak diye teosa bakmaktan vazgeçeriz.Ben aranmayı beklemiyorum ama.Bugünde geçti kaldı 4 gün