2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

Biri farklı bir numaradan arasın.. Gerekirse şaka yapsın :) .. Bu şakaya bile ihtiyacım var.. Maliyet hocaya bağlı.. Bir umut işte ...

BENCE YARIN TEOS TA AÇIKLARLAR ...

Son düzenleme:
bence 30 ağustostan once acıklanmaz ben kendımı bu sekılde ınandırıyorum. (oda ararsa o baska tabı :) ) ınsallah herkes sarfettıgı emegının karsılıgını fazlasıyla alır...

Form çok sessiz.. Mart döneminde çok hareketliydi herkez düşüncesini paylaşırdı ... Arananlar bildirir.. Herkez bir umut bu formu takip ederdi.. Bir sessizlik var.. Neden acaba :) ...

Form çok sessiz.. Mart döneminde çok hareketliydi herkez düşüncesini paylaşırdı ... Arananlar bildirir.. Herkez bir umut bu formu takip ederdi.. Bir sessizlik var.. Neden acaba :) ...

Herkes tatilde. Şimdi insanlar bodrum'da denize girerken sınav mı düşünecekler:)))))) Hem daha sonuçların açıklanması için erken. Perşembeden önce açıklanmaz bence.

Yazdıklarıma ne puan verdiler çok çok çok merak ediyorum. İnşallah hepimizin sonuçları güzel gelir ve belgelerimizi alırız. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun... İlk kez sınava giriyorum ve çok heyecanlıyım. Odalarından aranan arkadaşlar olursa lütfen hemen bildirsin...

Bende ilk defa girdim. Çok çalışmıştım. Maliyette ilk sorum doğru ikinci soruda dağıtımı 50 bulup 500 le çarpmışım çıkınca farkettim :( diğerlerinden eminim ama okuyanın inisiyatifine bağlı diliyorum herkes emeğinin hakkını alır. Heyecanla bekliyorum...

Herkes tatilde. Şimdi insanlar bodrum'da denize girerken sınav mı düşünecekler:)))))) Hem daha sonuçların açıklanması için erken. Perşembeden önce açıklanmaz bence.

EELLER HAVAYA YANİ : ) .. NE BİLİM HİM ÖYLE OLAMADIM BEN.. SÜREKLİ ÇALIŞTIM.. HAYAT ONLARA GÜZEL O ZAMAN ::alkış:

arkadaşlar geçen sınav 16 mayısta açıklandı fakat belge almaya hak kazananlar nezaman arandı bilmiyorum,izmir odası bana herkeze açıklandığı günün sabahıda arama yapabiliriz dedi yani hepsinden geçmişsekte perşembe yada cuma aranabiliriz.biliyorum çok sıkıcı ama öyle

29 da açıklanacak odalar ise 27-28 gibi ararlar
bundan önce hep öyle oldu
üstelik tesmer 16-17 martta 17 mayıs açıklanacak diye ilan etmişti ama 16 mayısta teosta açıklandı
ismmmo da 15-16 mayısta aramalara başlamıştı

Yarın odalar aramaya başlar arkadaşlar ertesi gün yada cuma günüde teos da açıklanır.mart döneminde de böyle olmuştu.