2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

o zaman aranan olursa allah rızası için burdan ilan etsin çünkü bu strese katlanamıcam artık

şuan bellı degılmıdır neden son gunu bekletıyorlar kı acaba? sanırım bıze klasık muhasebecı taktıgı uyguluyorlar :)

aranan olursa haber verir elbet sen biraz rahatlamaya çalış, olurda ben aranırsam hemen bildiririm,ama sanki bugün haraket olmıcak gibi yani yatcaz kalk
caz öyle

Bugün aramazlar beklemeyin boşuna arkadaşlar.sabah aramaya başlıyorlar çünkü şimdiye kadar aranan olurdu mutlaka bugün aramaya başlasalardı.en erken yarın ararlar.

arkadaşlar bugün aranmayı beklemeyin en erken yarın ararlar.perşembe günü büyük ihtimal açıklanmış olur.geçen sınav kayseri smmm odası sonuçları siteye koymuştu.aranmayı bekleyen arkadaşlar oraya baksınlar.orada açıklanmışsa sonuçlar odalara gitmiş demektir ;) Allah yardımcımız olsun.ben 2. defa diye mi bilmiyorum ama bu dönem daha rahatım.hepsinden kalacak mıyım nedir anlamadım :)

biraz önce bizim odayla görüştüm, sonuçlar henüz gelmemiş, sanırım yarını beklememiz gerekecek. hayatımda hiç bir sınav sonucunu bu kadar stresli ve sabırsız bir şekilde beklememiştim, umarım herkes beklediği sonucu alır.

şöyle bir baktım da herkes burada galiba heyecan dorukta. benim de umutlarım yarın açıklanır yolunda odayı aradım sonuç yok ne bitmez çileymiş bu yahu başlama sınavı ayrı dert beklerken ömrüm gitti staj ayrı dert yeterlilik ayrı ömrümü yedi mideme kramplar giriyor . Açıklasınlar artık bekle bekle artık ne olacaksa olsun diyorum :(

Odalardan alınan bilgilerde hangi oda olduğunda paylaşabilir misiniz? Hem bilgi kirliliği engellenmiş olur hemde aynı şehirdekiler odayı tekrar tekrar arayıp cevap vermekten aciz görevlilerle muhatap olmaktan kurtulur :)

bağlı olduğum odada yeterliliğe giren çok yok sanıyorum erkenden ararlar. erken aranırsam ben aranırım :) ararlarsa da hemen yazarım merak etmeyin. Oda çalışanıyla görüştüm hemen ararım ben seni dedi takipte kalın

sınav açıklama süresi çok uzun çok saçma zaten çıkmış sorular ve benzerleri çıktı bu ne 60 gün.Bizim psikolojimizi düşünmüyorlar.Madem sonuçlar belli yaz teosa millet öğrensin.

Benim de 2. girişim 3 dersim kalmıştı. Aranmayı bekliyorum açıkcası:) Sınava girerken bu kadar heyecan yapmamıştım.
29 ağustosta teos tan açıklanacağını düşünüyorum. Muhtemelen yarın odalar aramaya başlayacak.

ben de izmir odayı aradım arkadaşlar bugün-yarın açıklanır dediler. beklemekten gına geldi, gerçi aranmayı beklemiyorum ama :) yine de sonuçlarımı merak ediyorum....

ben de izmir odayı aradım arkadaşlar bugün-yarın açıklanır dediler. beklemekten gına geldi, gerçi aranmayı beklemiyorum ama :) yine de sonuçlarımı merak ediyorum....

Bende aranmayı beklemiyorum ama aramalar başladımı en kötü öbür gün sonuçlar açıklanır.Hafta sonunu zehir edecekler anlaşıldı.Stres stres nereye kadar bakalım.

Benim de 2. girişim 3 dersim kalmıştı. Aranmayı bekliyorum açıkcası:) Sınava girerken bu kadar heyecan yapmamıştım.
29 ağustosta teos tan açıklanacağını düşünüyorum. Muhtemelen yarın odalar aramaya başlayacak.

Ne güzel benimde ikinci girişim ama 5 dersim var galiba ben çok çalışmadım.İnşallah aranırsınız ben aralığı bekliyorum artık