2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

İzmir odası sonuçların gelmediğini söylüyor. Büyük ihtimalle gelecek o zaman aramaya başlayacağız dediler.

Bölye birseyde yalan olmaz arkadaslar zaten ınsanlar kac gundur burda ecel terlerı dokuyor bugun arancak yarın arancak herkez kafayı yedı boyle bırseyde yalan soylemek buyuk vebale gırmektır oyuzden ıns hepımız gecmısızdır dıyorumkı en buyuk haber o olur nerdeyse hergun odayı aradım hemde en az 2 yada uc kez tugba hanım da artık bıktı benden :d

Başka odaları arayan varsa yazabilir mi arkadaşlar.Umarım bugün açıklanırda herkes bu stresten kurtulur:mad:

Arkadaslar ıns umudumuzu kırmaz bu tugba hanım nakara felan acıklmadık demıs ıns kımsenın vebalınede gırmem

peki tuba hanım mesaj ya da arama ile bilgilendirip bilgilendirmeyeceklerini de belirtti mi?ben de sakaryadanim da.

şu kazananları önceden arama işinin ne mantığı var anlayamıyorum.boş yere insanları karamsarlığa itiyorlar.herkes aynı anda öğrense daha mı az sevinecekler sanki.amaç insanları tebrik etmek sevinçleri paylaşmak mı yoksa sempati kazanıp seçimlere yatırım yapmak mı emin değilim.