2013/2.Dönem Sınav Sonuçları Hk.

Bana bu gece uyku yok. Bari geceyarısı açıklasalar !!! Nedir bu eziyet. Ha bir gün önce ha sonra ne farkedecek. Tövbe yaaa

o değilde 7/7 yapanlar 7/6,7/5 yapanlar havada uçuşuyor bir mal ben varmışım heralde 7/2 yaptım.şimdi de 4/3 yapsam yeter diyorum :)

teosa girebilen varmı.Sürekli hata veriyor benim gibi herkes bakıyor galiba.Başım çatlıyor resmen nasıl bir stres bu anlamadım gitti

İlk girisim 7/4 yapmisim vergi meslek maliyet kalmis maliyetten sadece 1. dagitim yapmistim gerisini yapamamistim 40 almisim vergiden de sadece vergi ziyai yapmistim gerisini yapamamistim ondan da 40 almisim meslek 3 soru yaptim 35 almisim kayseri smmm odasi

o değilde 7/7 yapanlar 7/6,7/5 yapanlar havada uçuşuyor bir mal ben varmışım heralde 7/2 yaptım.şimdi de 4/3 yapsam yeter diyorum :)

Mal derken bende 7/2 yaptım ilk girişte.Şimdi de pek umudum yok.Galiba tak asılmadık derslere aslında çok ciddiye aldığım söylene bilir ama geçen burada bir arkadaş not gönderdi onun çalışmasını görünce ben gerçekten hiç çalışmamışım dedim.Sıkı çalışmadık diyelim :(

7/7 de yapsam 7/2 de yapsam gene bu iş yerindeyim. çok önemli değil diğer döneme de sarkması geçsem fena olmazdı aman arayan soran yok :(

kayseri smmm odasını kardeş oda ilan etsin ismmo.artık gönül bağımız var.bu arada tebrikler ebru iyi sonuç

ya ben orada ironi yapıyorum herkesin çalışma şartları zeka seviyesi vs. bir değil tabi.ama ben 7/2 ile mutlu olabiliyorum onu anlatmak istiyorum aslında