fonradar

2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

Aynen son haftanın içindeyiz. Ben kazananların cuma günü aranacağını düşünüyorum. Diğerler kişilerde 3 şubatta teostan öğrenirler :) Bu arada sorular yok daha ortada :)
 
Yav arkadaş "kesinlikle açıklamazlar", yok şöyle yapmazlar böyle yapmazlar diyenlere sesleniyorum. Nerden biliyorsunuz? Bu işin standardı mı var? Yada içerden haber mi alıyorsunuz. Yoksa kuşlar mı söylüyor?

Bu tür kesin yargıları bırakalım lütfen.

Benimkisi bir tahmin mesela, bana göre Cuma günü Teos'ta da açıklanabilir. Sonuçta Tesmer'de ki açıklama hemen hemen iki ay öncesine ait. Soruların okunması bitmiş ve her şey hazır olabilir belki.

Sonuçta sınav tarihi itibariyle sınav günleri hariç olmak üzere 31 Ocak Cuma günü tam 61 gün olmuş oluyor.
 
Katılıyorum kesin yargılarla konuşmamak lazım. Dediğiniz husus doğru cuma günü 61 gün oluyor. Tesmerin sitesinde açıklandığı gibi 3 şubata kalırsa kanunende yanlış oluyor aslında. 3 şubat bile erken aslında o kadar muhasebe denetimi kağıdını okumak zor olsa gerek :)
 
teos sistemine yüklenmemiş gibi görüyorum geçen dönem başvurdu kelimesini kaldırmışlardı sadece çizgi vardı sisteme yüklenmiş puanlar deşiştik bakıyorum hala başvurdu kelimesi görünüyor teos sisteminde dğeişiklik olan var mı?
 
sistemde 3 şubat deniyorsa onun öncesini açıklamıyorlar kazananlar bir gün önce telefon ile aranıyor. 3 şubat pazartesi ise 31 ocakta telefon ile kazananlar aranaiblir
 
Bende de bir değişiklik yok... Henüz tesmer de site de yeni bir açıklama yapmış değil
 
Bu arada bir önceki sınav tam 61. günde açıklanmış. Bu Cuma'da yine 61. gün oluyor. Belli olmaz açıklayabilirler diye düşünüyorum. Umarım hayırlı bir sonuç alırız hepimiz.

Bu arada sınav sonuçlarının açıklanması için yeni bir konu açacağım, sonucu açıklanan oraya yazsın arkadaşlar. Bilgilerinize sunarım.
 
2013 / 3. Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları

Değerli arkadaşlar,

Sınav açıklandığında sonuçlarımızı burada paylaşıp yorumlama adına konuyu açmış bulunmaktayım.

Sınav sonuçlarına sayılı bir kaç gün kala tüm arkadaşlarımın gönlünden geçenlerin gerçekleşmesini ümit eder, şu fani dünyada hepinizin yüzünün bu sınav maratonunda gülmesini Allahtan dilerim.

Bakalım sınav sonucunu ilk kim paylaşacak :) Heyecan dorukta...

Syg.
 
Vayyy başlık parsellenmiş :) iyi fikir. ;) İNŞALLAH herkesin sonuçları güzel gelir, denetimci okurken insaflı davranmıştır umarım. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...
 
ya arkadaşlar ben teos a giremiyorum sistemi değiştirmişler.. nasıl giriş yapıcaz notların olduğu güzergaha :)
 
Umut ne garip bir duygu. Muhasebe Denetimi sınavından sonuç belli olduğu halde (olumsuz olarak) sınav sonucunu merak ediyorum. Muhasebe Denetimi sınavındaki başarı oranını çok merak ediyorum... ALLAH hepimizin yardımcısı olsun İNŞALLAH...
 
Yav arkadaş "kesinlikle açıklamazlar", yok şöyle yapmazlar böyle yapmazlar diyenlere sesleniyorum. Nerden biliyorsunuz? Bu işin standardı mı var? Yada içerden haber mi alıyorsunuz. Yoksa kuşlar mı söylüyor?

Bu tür kesin yargıları bırakalım lütfen.

Benimkisi bir tahmin mesela, bana göre Cuma günü Teos'ta da açıklanabilir. Sonuçta Tesmer'de ki açıklama hemen hemen iki ay öncesine ait. Soruların okunması bitmiş ve her şey hazır olabilir belki.

Sonuçta sınav tarihi itibariyle sınav günleri hariç olmak üzere 31 Ocak Cuma günü tam 61 gün olmuş oluyor.

canım kardeşim aslında sen ne diyorsun.. bilip bilmeden konuşma insanlar tahminlerini yazıyor.. seni sürekli okuyorum bir muhalefetsin anlamadım gitti.. amacın ne ?

geçen sınav sonucu açıklanırken sen yoktun sanırım.. adamlar 3 gün geciktirdi birde üstüne sonuçlar yayınlandı aaa.. hata dediler sonuçları ekrandan geri çektiler.. sebepsiz yere .. akşam 5 yazdılar formlarda.. bizlerse elimiz kalbimizde bekledilk.. hepimizin güveni sarsıldı..

bizler alın teriyle geçerken aradan kalem oynatmadan geçenler var canım benim yaa.. bırak insanlar burada paniklerini sıkntılaını paylaşsın .. hoşuna gitmiyorsa çık git..

töbe töbe....
 
maliyetçi de insaf vardır umarım .. tek dersim kaldı .. canım inanılmaz sıkkın ... pek bir umudum yok 50 alsam yeterli ama .. adam sonuç odaklı ... 50 verilir bir kağıt verdim. 1 ay maliyet çalıştım .. olmazsa çok üzüleceğim .. tekrar çalışacak yürekte kalmadı desem yeri..

Allah Şansımızı Bol Eylesin...
 
Benimde maliyet ile meslek kaldı, meslekte sıkıntı olacağını sanmıyorum ama maliyet benim de canımı sıkıyor, inşallah sadece sonuç odaklı puanlama yapmaz.
 
Aynen Sn. netlook01 benimde denetim tek ders. Neye çalışacağımı bilmiyorum. KGK apayrı bir mevzuu çalışılacak gibi değil. Acaba mart sınavında gene KGK sorarlar mı diye düşünüyorum? Allak bullağım... Sonucu üç aşağı beş yukarı bildiğim halde genede sınav sonucunu merak ediyorum :)
 
Sayın netlook,

Öncelikle yoruma attığınız beğeniyi geri çekin.

İkincisi, "canım"lı konuşmalarını düzelt.

Eğer sürekli okuyor isen, herhangi bir amacım olup olmadığını gayet rahatlıklar görebilirsin.

Sen neyi biliyorsun da, benim bilip bilmeden konuştuğumu düşünüyorsun acaba? Geçen sınav da burdaydım, bu sınavda burdayım.

Tahmin yapanların bekleyişi iyi de, bizim bekleyişimiz başka birşey mi? Bizde umutla heyecanla bekliyoruz. Burada zorunuza giden nedir?

Eğer forumdan çıkma teklifi yapıyor isen, bu yolu kendin için düşünebilirsin.

Ayrıca üslubunu düzelt, "çık git" demek senin asla haddin değil. Burası bir forum, senin sitende üye olmadığımın da farkına var.
 
Son düzenleme:
Sabah sabah insanı sinir ediyorsun ya.

Ben kaç kişiye kaç konuda yardımcı olmaya çalıştım senin haberin var mı?

Bilip bilmeden konuşma.

Benim muhalefet olduğum bir kaç konu var, onlar da bellidir. Saçma sapan atan tutan bazı yorumlara tepkimi dile getirmiştim.

Ama senin gibi saçma bir yorumla değil en azından.
 
Merhaba.Arkadaşlar tartışılabilir eleştiriler de olabilir.Fakat yarın herkes meslek mensubu olduğu zaman seminerlerde ve oda etkinliklerinde bir araya gelip yüz yüze bakacağımızı lütfen unutmayalım.Ve ona göre eleştiri ve yorumlarımızı ona göre yazmanızı tavsiye ederim.
Hem tartışılacak bir konu yok.Sizler de dahil herkes bekliyor maalesef.3 şubatta olabilir 31 ocak da.Ama bekleyip görmek lazım.Basit insanlar gibi kavga ederek değil bize yakışan konuşarak anlaşmaktır.
 
Üst