stajyeradayi
Katkı Sunan Üye
Acaba Mart/2014 'te komisyonun değişeceği kesin mi?
zaten boyle olacagı kesın bız kendımızı bosuna stres sokuyoruz ben dıycektım arıyan varmı dıye tskler kardesarkadaşlar,
ankara'yı aradım 3'ü tuşlayınca biri çıktı telefona. Sınavların önümüzde ki hafta "hafta başı" açıklanacağını söyledi.
Bilgilerinize.
inşallah hadi bakalım
yazılanları okuyunca yalnız olmadığımı bilmek bi nebze rahatlatıyor ... aralık ayında 2. kez girdim yeterlilik sınavına
4 ders vermiştim haziranda
meslek hukuku kolaydı diyen arkadaşlar bu derse hazırlanmak beni çok kastı. kolay gibi göründüğü için belkide ama beni zorladı
finansal iyiydi
maliyet : denecek laf yok.
kendimi çok yorgun ve huzursuz hissettiriyor bu durum. psikolojimizle oynadılar resmen.
Biz sonuçları bekliyoruz ama daha sorular yok![]()
Maliyet hocasının sonuç odaklı olması gerçekten kötü. Ben 2013/2. dönemde geçtim ama kıl payı... Ama denetim kabusum oldu... Sanki hiç veremeyecekmişim gibi geliyor...![]()
Acaba Mart/2014 'te komisyonun değişeceği kesin mi?
Ben haziranda ilk kez girdiğimde denetimden 50-55 beklerken bu notun yarısını bile alamayınca afallamıştım resmenkasım döneminde de KGK gelince kendimi daha toplayamamışken bir darbe daha geldi. Şimdi kara kara düşünüyorum. Mart'tada KGK olursa ne olur diye? İNŞALLAH sonuçlar hepimiz için hayırlı ve güzel olur...
Arkadaşlar bu komisyon değişti değişecek olayı benim kafamı karıştırıyor. Ben ilk kez Mart/2013te sınava girdim dersaneye gitmedim. Elimde sadece dehanın kitapları vardı. Denetime sınavdan önce 1 gün baktım, sorular zor değildi, cevaplarda birebir kitabın aynısını da yazamadım ama 72 aldım. Mart ve Aralıkta komisyondaki kişinin aynı olması garip geliyor bana!