2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

Allah yardımcınız olsun ... ama maliyet zor bir sınavdı.. ben tek maliyetten girdim ama 15 dk. 1 soruya yoğunlaştım ne diyor diye.. baktım soru içinde soru 1.2.3 yevmiye bile istedi.

2. soruda kademeliydi ama dangalak bir soruydu.. küsürat falan.. şaşırdık birde tablo oluşturduk.
3. soru kolaydı ama 1 ve 2 ye harcanan zaman dan dolayı süre yetmedi.. ok müfredatta vardı ama süresi o olmamalı ve soru açık sorulmalıydı.

1. soru 3 şık ama başlı başına zor ve 50 puan .. insafsızca

belirtmek istedim.

sizede sabır diliyorum ... başınızdan geçen olay büyük şansızlık.. hımm birde maliyet hocası o da yetmezmiş gibi .. sonuç odaklı :)

kesinlikle haklısınız.sorular kolaydı dememdeki kasıt bilinen yöntemleri sormuş olmalarından dolayıydı.sadece kademeli olması.turlama yönetimi de sorulabilirdi.berbat bir dağıtım.3.soru satılan malın maliyeti tablosu ve inanın ben o tabloyu unuttum.sınava girmeden önce ezberledim ve sınavda unuttum.kademeli dağıtımda da evet küsuratlı çıkıyordu ama artık gidilen yola da puan verilecektir diye düşünüyorum.Bir de maliyet muhasebesinde zaten yevmiye maddeleri istiyorlarmış.Bunu bize özellikle söylemişlerdi.
 
buradaki tüm arkadaşlar tek ders mi bekliyor ? tek ders bekleyen arkadaşların mı stajer devam ediyor ifadesinin değişmesi gibi bir durum varsa geçmişiz diyebilir miyiz?Kısaca olumlu düşünebilir miyiz ?stajer devam ediyor yazıyordu gibi anımsıyorum ....emin değilim..tam tekerleme olduk :)) kitlendik hayırlısı herkes için.
 
Üst