stajyeradayi
Katkı Sunan Üye
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun. Buradan henüz staja başlama sınavına giren arkadaşlar okuyorlarsa bu sayfaları, onlara iletmek isterim; gerçekten çok zor bir süreç...
benim için den denetimi geçeceğim gibi geliyor
3 soruyu dört dörtlük tam yaptım hepsini yazdım örnekler verdim
2 soruyu da yaptım yöneticinin sorumlulukları diyor du soruda
fazlasını yazmışım denetim sözleşmesini imzalar diye fazla yazdım diye korkuyorum notumu kırarlar diye
galiba bu sınava giripte hepsini dört dörtlük yaptım diyen ilk sizsinizdir.kgk tebliğlerinden çıkacağını sorunun nerden biliyordunuz merak ettim biliyordunuz madem neden bizlerlede paylaşmadınız.sınavdan beri bunalımdayız
degerli dostlar,
teos sistemine giris yapmayı denedim fakat 'uygulama listesi' seklinde bir alan karsıma geliyor ve hicbir bilgiye ulasamıyorum. benzer durumda olanınız var mı?
tesekkurler
Sonuç beklemek sınava girmekten daha stresliBen 31 Ocak'a odaklandım açıklanmazsa stres tavan yapacak!!!
Denetim gerçekten kabus gibiydi.Ben denetimden çıkınca diğer sınavların da aynı geçeceğini düşünerekten hiç girmesem daha iyi olur demiştim ama yine dayanamadım girdim.Ama şurası bir gerçek bazı dersler gerçekten kolay sorulmuştu.Finansal muhasebe,hukuk,maliyet muhasebesi,meslek hukuku ve mali analiz gerçekten kolaydı.Vergi bile çok zor değildi.Fakat biraz çalışmaya bakardı.Benim sınavdan 1 ay önce evim yandı.yangında kayınvalidemi kaybettim.Ve üstüne üstlük stajımla ilgili ciddi sıkıntılar ortaya çıktı.Yani sınava girebileceğim bile sınavdan 2 gün önce belli oldu.O yüzden biraz çalışan arkadaşlar varsa geçebileceğini düşünüyorum.Bir de dehanın sınav öncesinde dağıtmış olduğu notlar var.İstanbul'da sınava girenler bilir.% 90 ı o sorulardan çıktı.Motivasyon eksikliğinden onlara bakmıştım sınav öncesinde.Ve çok başarılıydı arkadaşlar.
Arkadaşlar ben uzun zamandır TEOS a girmiyordum. Kişisel işlemler modülündeki Durum bilgisinde; Kişi SMMM. Devam ediyor. İZMİR SMMM ODASI yazıyor.
Sizde de yazıyor mu?