Arkadaşlar bu komisyon değişti değişecek olayı benim kafamı karıştırıyor. Ben ilk kez Mart/2013te sınava girdim dersaneye gitmedim. Elimde sadece dehanın kitapları vardı. Denetime sınavdan önce 1 gün baktım, sorular zor değildi, cevaplarda birebir kitabın aynısını da yazamadım ama 72 aldım. Mart ve Aralıkta komisyondaki kişinin aynı olması garip geliyor bana!
bir yerde sorun var nedir bilemedim..mart sınavında 3 sorum tamdı 80 belki 70 beklerken 38 aldım ?? 1 soruya bile tam puan vermemiş ki hepsi birebir aynıydı açıklamalı filan haziran 60 beklerken 25 aldım yine 3 sorum tamdı ?acaba 80-70 alan arkadaşların kağıtları önce okunmuş olabilir mi?kağıtları okurken sona kalanları 30 verip yolluyorlar mı? insan 35 yaşını devirince ve bir süreçten kurtulmak isteyince yaptıklarını da yanlış hatırlaması mümkün değil... hani ben yazdıklarımı hatırlamıyorum diycem o da değil...bugün mart sınavında 7/7 yapanları duyuyorum ki maliyet ve analiz sıkıntılıydı..var bir terslik..çözemedim..ve en önemlisi sakın bu yüksek not alan arkadaşlar yanlış anlamasınlar onlar için süper, emeklerinin karşılığını almışlar harika kalan dersleri için de bol şans dilerim,