2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

bu saatten sonra kaldığım derslerden mart ayında sınava girmemeye karar verdim.kısa bir zaman kaldı detaylı hazırlanabileceği mi düşünmüyorum. kaldığım derslere haziranda girmek gibi bir düşüncem var.hem hakkımda gitmemiş olur. 7 sınav dönemi 5 sınav hakkımız var. yanlış mı biliyorum yoksa.

Denetim den hangi konulardan soru geleceği hala muamma... KGK'dan gelecek mi gelmeyecek mi? Kimse bilmiyor... Çalışmaya başlayabilen var mı aramızda?

denetim maliyet gibi derslerde zor sormalarının ben ce tek bir sebebi var. Hocaların kitaplarını satması. biz garibim sınav zedeler hangi ders kazıksa kurulda kimin olduğunu bir şekilde öğrenip bu soruları şu hoca hazırlıyor diyip gidip kitaplarına saldırıyoruz adamların. Amaç bu başka birşey değil.

sınavlar açıklanır açıklanmaz hemen ders çalışmaya başlayacağım.hangisinden geçip hangisinden kaldığımı bilmek açısından beklemedeyim.zaten 3 gün kaldı şunun şurasında

Hafta sonunu zor geçiriyorum. İlk defa bu kadar pazartesi gelsin diye beklemişimdir heralde :) ... İNŞALLAH hakkımızda hayırlısı olur ALLAH hepimizin yardımcısı olsun... Çok stresliyim ve korkuyorum... Herkese iyi pazarlar...

Zaman geçmek bilmiyor. ilk girişim, sonuçlar açıklansa da ona göre plan yapsam. Özellikle denetimden geçenleri merak ediyorum.

günaydın arkadaşlar ;

stresli bir hafta sonunun ardın dan geldik yine buradayız ... bugün belge almaya hak kazanacakların aranacağını düşünüyorum..

herkeze hayırlı haber ve bol şans diliyorum . Allah yardımcımız olsun ...

sabaha kadar saçma sapan rüyalar gördüm yeter artık açıklayınn.

Al benden de o kadar :) Ya insan 3 farklı kere farklı sonuç görür mü? Sürekli uyandım gece :)

Gün geldi çattı, herkese hayırlı sabahlar, hayırlı güzel bir hafta ve Şubat ayı dilerim. Bu gün herkesin dileği kabul olsun...... :)

Günaydın Arkadaşlar

Herkese güzel haberler, bol notlar dilerim :)

Bugün saat 10:00dan sonra odalara sonuçlar gidebilir. Biraz zaman geçsin Tesmer'i ve odaları rahatsız ederiz :)

Al benden de o kadar :) Ya insan 3 farklı kere farklı sonuç görür mü? Sürekli uyandım gece :)Gün geldi çattı, herkese hayırlı sabahlar, hayırlı güzel bir hafta ve Şubat ayı dilerim. Bu gün herkesin dileği kabul olsun...... :)
Aynen sayısız kere uyandım geceleyin ve hiç uyumamışım gibi uyandım. Saçma sapan şeyler görüyorum gene uyumaya çalışıyorum. İNŞALLAH hakkımızda hayırlısı...

Arkadaşlar günaydın, iyi haftalar, bende bugün dananın kuyruğunun kopacağını düşünüyorum, kazananları arayacaklarını kazanamayanlarında odayı arayıp sonuçlarını öğrenebilecekleri kanaatindeyim... Cümleten hayırlısı olur inşallah...

Heyecandan kalbim duracak nerdeyse sonuç nasıl gelir bilmiyorum ama Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin..

Bende bütün gece uyandım durdum ve hep aynı rüya.Sonuçlar açıklanıyor ben kendi sonucumu bir türlü göremiyorum.Bundan acaba kötü sonuç gelecek diyebilirmiyiz.Herkes için hayırlısı olsun umarım emeklerimizin karşılığını almayı allah nasip eder.

Sakarya odasıyla gorustum sımdı pazar gunu egıtım varmıs ankara da oarda salı gunune sarkabılır gondermeler demısler

gözümüz kayseride :) .. pilot bölge gibi.. ordaki notlardan aşağı yukarı hocanın notu anlaşılıyor...