2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

bende sizin gibi düşünüyorum ya da olmasını istedeğim şeye inanmaya yer arıyorum :)

hayırlı olsun diyemeyenlerim tüm hevesleri kursağında kalsın
hakkımla yaptım varsa kendine güvenen gelsin her türlü iddiaya varım

"Stajer adayı" arkadaşım, geçmiş olsun :( üzüldüm senin adına.

"sorundegil86" arkadaşım seni de tebrik ederim, darısı diğer arkadaşlarımızın başına.

şu birgün önce aranma işi hiç iyi değil.insanlara müjdeden çok kasvet veriyor.gecen arkadaşları tebrik ederim.gerçekten yardımcı olmak için tecrübelerini paylaşanlara teşekkür eder,egolarını tatmin eden arkadaşlara da tevazu tavsiye ederim

aranmayan arkadaşlar odalarınızı aradınızmı? bende aranmadım ama kendim aradım odayı öğrendim sonucumu ve geçmişim...illa aramalarını beklemeyin..

Arkadaşlar,

Hocaların hakkaniyeti yokken, nasıl diğer arkadaşlarımızı zan altında bırakacak yorumlar atabiliyorsunuz? Unutmayın hepimiz aynı teknedeyiz.

Arkadaşlar burda kımse kımseye kızmasın gecenlere tebrık etmek lazım kalanlarda benım gıbı olanlar claısacagız enis kardesım bende denetım fırmasındayım bende teblıglerı okuyorum ama kaldım burda bılgı yarısında degılız burda bır haksızlık oldu herkeze gecenler de ben gectım dememlı aslında onu belrımek ısıtyor herkes yanlıs tabırler bırbırımızı kırmaya hıc gerek yok

şu birgün önce aranma işi hiç iyi değil.insanlara müjdeden çok kasvet veriyor.gecen arkadaşları tebrik ederim.gerçekten yardımcı olmak için tecrübelerini paylaşanlara teşekkür eder,egolarını tatmin eden arkadaşlara da tevazu tavsiye ederim

sana kazanacağını kaç kere söyledim inanmadın bana demi

hayırlı olsun bana dua et bende geçeyim

Denetim firmasın da çalışıyorum demek ne demek...
Sanki biz uzay da bu işi yapıyoruz...
Bırakın Allah aşkına...

ankara odasını aradım aranmaya başladılar dedi soy isme göre arıyorlarmış benim K ile başlıyor aranmadım

Sayın Güney bu 2. girişimdi sadece Finansal Tablolar kalmıştı :) 54 le geçirmişler..

arkadaşlar aynı iş yerinde iki arkadaş sınavlara girmiştik. benim ilk girişim 7/7 beklemiyorum. diğer arkadaşımın 3. girişi ve 3 dersi vardı. az önce arandı ve belgesini almaya hak kazandı.
ismi soyisim : A.... P....
oda : İstanbul
arama zamanı : 11:42