2013 / 3.Dönem SMMM Yeterlilik Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır ?

2013/3 te maliyet muhasebesine giren bir arkadaşın sınav kağıdına baktım ve değiştirilmesi gereken yeri değil de başka yeri değiştirmiş ve ona göre çözmüş... dedim burayımı değiştirdin? evet cevabını verince şurası değişecekmiş herkes öyle yapmış dedim ve kesin kaldım dedi... ama sonuç verdi maliyeti.....

bu tarz olaylar çok görüyoruz etrafımızda muhasebenin m sini bilmeyenler 7/7 yaptım diye hava atıyor ve önceden de yazdığım gibi burada insan susuyor..saçmalasınlar istedikleri kadar bir yerlerinden başka türlü ödiycekler bu haksız kazanımlarını,hak bulur yerini kendi haline bırakıcaz onları ...ben 97 alan arkadaşa cevap yazdığıma bile kızdım sonradan dedim nerden çalıştın :)) dedi ki denetim firmasında çalışıyorum saygılar dedim :)) herkese iyi akşamlar tekrar.

bu tarz olaylar çok görüyoruz etrafımızda muhasebenin m sini bilmeyenler 7/7 yaptım diye hava atıyor ve önceden de yazdığım gibi burada insan susuyor..saçmalasınlar istedikleri kadar bir yerlerinden başka türlü ödiycekler bu haksız kazanımlarını,hak bulur yerini kendi haline bırakıcaz onları ...ben 97 alan arkadaşa cevap yazdığıma bile kızdım sonradan dedim nerden çalıştın :)) dedi ki denetim firmasında çalışıyorum saygılar dedim :)) herkese iyi akşamlar tekrar.

Sanki gözüm varmış gibi notunda. Al güle güle keyfini çıkar ama saçmalamasına dayanamadım. yoksa Allah herkesin yolunu her daim açık etsin. Bol kazanç versin.

tesmeri aradım yarın saat kaçta verirsiniz sisteme diye
aldığım cevap gün içerisinde herhangi bir saatte açıklayacağız oldu
dedim yarında işyerine bi faydamız olmayacak :)
anlaşılan yarın akşama kadar teostayız

arkadaşlar anlasanıza rslkaya dalga geçiyor bizimle

Şaka mısın arkadaşım sen ne dalgası belki aranmayan bir kaç arkadaşımız geçmiştir veya geçipte notunu görmek isteyen olur diye yazdım ayrıca oraya 2013/3 ü ben mi ekledim önceden yoktu farkındaysan... Sinir etme adamı..... şakaysa da densizlik etme... Kaç gündür hepimiz stress altındayız. Bu saçma sistem yüzünden.

7 de 5 yapmışım. denetim dahil. şaşkınlık var denetimden kesin kalırım diyordum

Sadece 1 ders verebilmişim 3 ders 2 hak kaldı napacaz bakalım.Denetimden maalesef kalmışım en korktuğum

Şaka mısın arkadaşım sen ne dalgası belki aranmayan bir kaç arkadaşımız geçmiştir veya geçipte notunu görmek isteyen olur diye yazdım ayrıca oraya 2013/3 ü ben mi ekledim önceden yoktu farkındaysan... Sinir etme adamı..... şakaysa da densizlik etme... Kaç gündür hepimiz stress altındayız. Bu saçma sistem yüzünden.

yazdığını bi oku ondan sonra artistlik yap
akıllı ol