2013/3 Muhasebe Denetimi Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vtosun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar sesimizi duyurana kadar devam! Sınav salonunda; soru kağıtlarını dağıttıklarında ve soru kağıdını gördüğünüzdeki anınızı düşünün... Kimseye hakaret etmiyoruz, kötü bir söz söylemiyoruz. Sadece haksızlığa uğradığımıza inanıyoruz ve yetkili kurumlara/mercilere sesimizi duyurup mağduriyetimizi anlatmaya çalışıyoruz... İçimdeki hissiyat önümüzdeki hafta içi bir açıklama olacağı ve hakkımızda hayırlısı olması İnşallah...

Bu hafta içi yapılacak yönetim kurulu toplantılarından sonra bir açıklama yapılır İnşallah. Nasıl sonuçlanacağını gerçekten merak ediyorum?..

Kendim adına her yere fax çektim ve mail attım.İstanbul odasının bu kadar sessiz kalmasını halen anlamış değilim.Sınav komisyonu ne yaparsa yapsın sessiz mi kalmalıyız anlamadım.Yada tepkisini gösteren az arkadaşmı var.Kitapta olmayan soruları sor tamamen kötü niyetle son hakkı olan dosya yakacak olan arkadaşların suçu ne.Benimde 3 hakkımdı inanılmaz dosya yakma korkusu bastı.Amaçları gayeleri ne.Staj başlama staj yeterlilik ruhsatı almak için daha ne taklalar atmamız lazım.

Kesinlikle insanlar şu an sınav sonucunu bekliyor, benim 20 kişilik sınava giren dersaneden mail grubumda bu olaya sadece birkaç kişi tepki verdi kalanından ses bile yok. En kötüsü de bu. Kimse ses çıkartmıyor :( ses çıkartmıyor bu sefer dersten kalınca da tepki bir halta yaramayacak.
Mehmet şimşek bakanın twitter hesabından hiç umut yok çünkü kendisi herhangi bir şekilde twitter kullanıcılarıyla dialoga girmemekte, yahya başkandan da umut yok. Onca yazıma cevap bile yazmadı.

Bileydim bu mesleğin böyle çileli olacağını üniversite sınavlarına bir kaç sene kafa yorar gider avukat olurdum. Onlar bile bizim kadar mevzuat okumuyordur. Olmadı kpss kasardım bunca sene. Alırdım 2 bin lira mı yayıla yayıla çalışır h.sonlarım tatil olurdu. Kimse benden hesap soramaz işimi normal hızında yapar gece yarılarına kadar çalışmazdım. Bu meslek böyle olmamalıydı iş için dilen, not için dilen, belge için dilen, ücret için dilen. Bütün kapılar buraya çıkıyor. Zamanında odaya temeli atanlar kapalı kapılar ardında bizim huzursuzluğumuzla kazandığımız paralarla huzur hakkını kendilerine hak görüyorlar. Yiyin anam yiyin paşam. Elbet gün gelir devran dönerde hepiniz tepetaklak olursunuz...

arkadaşlar kocaelı odasından msj geldı dılekceleırmızın aslını ısıtyolar galıba turmoba ıletecekler

Bileydim bu mesleğin böyle çileli olacağını üniversite sınavlarına bir kaç sene kafa yorar gider avukat olurdum. Onlar bile bizim kadar mevzuat okumuyordur. Olmadı kpss kasardım bunca sene. Alırdım 2 bin lira mı yayıla yayıla çalışır h.sonlarım tatil olurdu. Kimse benden hesap soramaz işimi normal hızında yapar gece yarılarına kadar çalışmazdım. Bu meslek böyle olmamalıydı iş için dilen, not için dilen, belge için dilen, ücret için dilen. Bütün kapılar buraya çıkıyor. Zamanında odaya temeli atanlar kapalı kapılar ardında bizim huzursuzluğumuzla kazandığımız paralarla huzur hakkını kendilerine hak görüyorlar. Yiyin anam yiyin paşam. Elbet gün gelir devran dönerde hepiniz tepetaklak olursunuz...

hocam bi işi herkes yaparsa o işin bi kıymeti kalmaz,
sen adamı dersaneler kanalıyla adamı al açık liseden taa smmm yapana kadar dersaneye mahkum et,
elini sallasan smmm ye çarpıyor artık haliyle de zorlaştırdıkça da zorlaştırıyorlar, unutmadık bir günde değişen tabelaları ya neyse..
biz yine yeterliliğe kadar geldik, şimdi başlayanlar başlamayı düşünenlere tavsiyem gidin başka iş yapın rahat bırakın bu mesleği.
saçınız kilonuz boyun fıtığınız da bedeninizde kalsın :)

Şimdi çık işin içinden soru gelen KHK kısmen AYM tarafından iptal edildi... Komisyona önerimdir; AYM tarafından ilgili KHK kısmen iptal edildiği için sınavda değerlendirilmeye alınmayacaktır. Bu açıklamayı bekliyoruz :)))

Günlerdir bekliyoruz ama hiçbir açıklama yok.Bir arkadaş ayın 12 yönetim kurulu toplantısı var demişti benmi yanlış hatırlıyorum.Odaların çogu şikayetlerimizi iletti İstanbul odası hariç

Anayasa mahkemesinin bu iptal kararının bize etkilerini söyleyebilecek olan varsa sevinirim. Acaba yardımcı olan odalar bu konuda birşey söyleyebilirler mi? Eğer bu iptal olan içerikte bize sorulan sorularıda kapsayan birşey varsa yaptırımı nasıl olabilir acaba?

bu iptalin bizimle hiç bir ilgisi yok konu dağıtılıyor sabırla verilecek kararı bekleyeceğiz ya sınavdaki soru puanlamasını değiştirecek ya da geçmiş olsun mart için oturup çalışıcaz.Bir deli ortaya taş atıp sonrada sahip çıkmıyor,