2013/3 Muhasebe Denetimi Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vtosun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yavaş yavaş doğru kişilere ulaşıyoruz basında da duyuru yapılırsa çok olumlu sonuçlar alınabilir en azından 3.soruya 50 ve üzeri verilir hepimiz rahatlarız

komisyon Md.7'ye göre; Sınav Komisyonu 7 üyeden oluşur. Üyelerin 2'si Maliye Bakanlığını temsil eder. Diğer 3 üye Yüksek Öğretim Kurulunca teklif edilecek 5 aday arasından diğer 2 üye ise Birlikçe teklif edilecek 4 üye arasından Maliye Bakanı tarafından seçilir.
şeklinde açıklanmış. Yani sınav komisyonunda 2 mali bakanlığını temsil eden üye var ve diğer üyeler de maliye bakanının onayıyla seçiliyorlar.

https://twitter.com/memetsimsek

arkadaşlar sn.maliye bakanımızın twitter'ı yukarıda. kendisi twitter'ı yoğun kullanan bir bakanımızdır, bir çok kez beyanname verilme süresi uzatımını GİB'den saatler önce twitter'dan vermiştir :)

seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama kendileri direk herhangi bir sosyal medya sayfası takip etmiyor bu iş için personel çalıştırıyorlar işleri sabah akşam sosyal medya takip etmek önemli gördüklerini iletmek hepsi için aynı durum söz konusu

seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama kendileri direk herhangi bir sosyal medya sayfası takip etmiyor bu iş için personel çalıştırıyorlar işleri sabah akşam sosyal medya takip etmek önemli gördüklerini iletmek hepsi için aynı durum söz konusu

Sayın Essence,

Tam dersi durumlarda söz konusu oluyor kimi zaman. O yüzden konu ile ilgili herkes bir yerlerde destek olursa seviniriz, köstek değil. O nedenle umut kırmaya gerek yok.

Yarın Hürriyet'te yayınlanır ise inşallah, daha iyi olacak. Yalçın Bayer'den umudumuz tam.

Umut kırmaya hiç gerek yok. Ben ümitliyim. Birlikten kuvvet doğar. Biz davamızda haklıyız ve inanıyoruz. Kısacası SİLKELEYİN ARKADAŞLAR DÜŞECEK :)

zaten bu sınavdaki sorular iptal ya da puanları düşürülürse
bu tepki veren insanlar tarafından sağlanmış olacak.
hiçbirşey yapmayan sadece eleştiren kılını kıpırdatmayan kişiler ise sebeplenecek
yine her olayda olduğu gibi.

zaten bu sınavdaki sorular iptal ya da puanları düşürülürse
bu tepki veren insanlar tarafından sağlanmış olacak.
hiçbirşey yapmayan sadece eleştiren kılını kıpırdatmayan kişiler ise sebeplenecek
yine her olayda olduğu gibi.

Aynen katılıyorum. Gösterilen tepki sayesinde olursa olucak. Açıkçası birşeyler olsunda kim faydalanırsa faydalansın :) çünkü emeğimiz var içinde... ;)

Romancem'e bende katılıyorum.

Bu arada bugün Yalçın Bayer bugün köşesinde yer vermedi konuya, akşam üzeri tekrar mail atacağım, bir de Fatih Çekirge'ye mail atacağım.

Kendim adına her yere fax çektim ve mail attım.İstanbul odasının bu kadar sessiz kalmasını halen anlamış değilim.Sınav komisyonu ne yaparsa yapsın sessiz mi kalmalıyız anlamadım.Yada tepkisini gösteren az arkadaşmı var.Kitapta olmayan soruları sor tamamen kötü niyetle son hakkı olan dosya yakacak olan arkadaşların suçu ne.Benimde 3 hakkımdı inanılmaz dosya yakma korkusu bastı.Amaçları gayeleri ne.Staj başlama staj yeterlilik ruhsatı almak için daha ne taklalar atmamız lazım.

Arkadaşlar Şükrü Kızılot hocaya mail atan oldu mu acaba.O da duyarlı bir hoca.Hurriyette köşe yazılarını takip ediyorum.Ona da mail atsakmı ne dersiniz

kendim adına her yere fax çektim ve mail attım.istanbul odasının bu kadar sessiz kalmasını halen anlamış değilim.sınav komisyonu ne yaparsa yapsın sessiz mi kalmalıyız anlamadım.yada tepkisini gösteren az arkadaşmı var.kitapta olmayan soruları sor tamamen kötü niyetle son hakkı olan dosya yakacak olan arkadaşların suçu ne.benimde 3 hakkımdı inanılmaz dosya yakma korkusu bastı.amaçları gayeleri ne.staj başlama staj yeterlilik ruhsatı almak için daha ne taklalar atmamız lazım.
katılıyorum ve istanbul smmm odasını anlamıyorum en merkezi ve en göz önünde olan bir oda olmasına rağmen bursa odası ve hele ki izmir odası daha aktif bu işte bir iş var anlayamıyorummmmm

Arkadaşlar bu arada mehmet şimşek bakanımızada twıtter atttım cevap yokkk
ya okadar çok mail attım fax çektim facedem yazdım twıtter dan yazdım ama ilgili yerler hep susmakta neden ya neden bizi hiç mi tınlamıyor kimse duyarlı odalar hariç tabi

tebliğler değil önemli olan sorumlu muyuz ? Tesmer'in düzenlediği yeterlilik kursuna gittim kamu gözetimi ve denetleme kurulunun adı bile geçmedi ayrıca 3568 sayılı mali müşavirlik yasasında da geçmeyen olaylarlar konular ; oda duyurmuş mu arkadaşlar bunlardan da sorumlusunuz diye ? ben mi atladım ?...umarım itirazlarımızdan netice alırız.