umut dolu birgünümüzden daha günaydıııııınnn
umarım dünki toplantılarını bizim için bekleyenler adına memnuniyet verici bir şekilde yapmışlardır
arayan oldu mu?
olduysa söyleyin de
rahatsız etmeyelim tesmeri dimi
işleri toplantıları çok.....
birkaç itiraz sonucu umurlarında değil!!!!!!!!!1
Komisyonda sanki tekrar okuyorlar
Bakın hepimiz burdayız aynı puanları verecekler herkese Rezalet resmen dalga geçiyorlar
Son güne bırakıyorlarki sanki okuyorlarmış düşüncesi yaratmak istiyorlar sanırım
Arkadaşlar 1 saat önce görüştüm bir bey çıkıp her an açıklanabilir dedi internet bağlantım olmadığından kardeşimi arayıp söyledim tam 1 saattir bekliyor açıklanmadı tabi. Ben şimdi tekrar aradım dalga mı geçiyorsunuz yetişkin insanlar var karşınızda ayıptır yalan söylemeyin dedim. Yetkili yanlıştık olmuş p.tesi de açıklanabilir dedi çok sinirliyim nasıl birşey bu ya
Sinirden gülüyorum.
sonuçlar eninde sonunda açıklanacak ama lütfen ilk sınav ve itiraz sonuçlarını burada paylaşalım ki gerçekleri görelim.
Arkadaşlar 1 saat önce görüştüm bir bey çıkıp her an açıklanabilir dedi internet bağlantım olmadığından kardeşimi arayıp söyledim tam 1 saattir bekliyor açıklanmadı tabi. Ben şimdi tekrar aradım dalga mı geçiyorsunuz yetişkin insanlar var karşınızda ayıptır yalan söylemeyin dedim. Yetkili yanlıştık olmuş p.tesi de açıklanabilir dedi çok sinirliyim nasıl birşey bu ya
Komikkkkkkkk yaaaa :banghead::banghead: