fonradar

2014/1 Maliyet Muhasebesi Çıkabilecek Konular

sipariş safha zor konular değil ... gözünüzde büyütmeyin tekrar edin silaynur.... sevinç çığlıklarına az kaldı sıra bizlerde.. ha gayet...

:)

İnşallah ya , Allahu Teala yardımcımız olsun. Zihin açıklığı versin. Sınavda aklımıza bir şekilde getirsin. Aaa çalıştığım yerlerden çıkmış dedirtsin :)
Şu sınava çalışan, emek veren herkesi geçirsin. Sonra gelip burada " ne günlerdir be gözümüzde büyütmüşüz, hatırlıyormusun" deriz. ehehe
 
Riske atma her konuya bak ama birleşik ve safha bekleniyor ...

kolay gelsin .. bu hafta mühim ... uykular zirve yapacak.. aman yenilmeyelim...

haklısın son hafta çok önemli ben geçen sınavdan 2 gün önce analize de bakayım belki geçerim diye ilk kez çalıştım sadece 1 gün çalıştım staja başlatma notlarımdan..54 ile geçtim. gerçi analiz kolay ders.. artık vergiden de geçerim diyorum çalıştım çok ama maliyetten hala emin olamadım olamıyorum bir türlü. haziranda tekrar girmek yerine son 5 gün uykusuz kalmayı onun yerine haziranda ruhsatımı almış olmayı diliyorum.
 
Haklısınız tek ders maliyet kaldı ve son 2 hakkım 2 de pas hakkım kaldı.. çok çalıştım. soruları çözüyorum aama acayip korktum bu dersten..

birde hakeetiğimi düşünüyorum artık.. Allah emek verenleri boş döndürmesin.. burada " arkadaşlar arandım demek istiyorum "

iyi ve başarılı bir sınav diliyorum..emek veren kazansın arkadaş :(...
 
Üst