2013/3. Dönem sınavına hazırlanırken kullandığım temel hukuk(69 sayfa) ve meslek hukuku(39 sayfa) notlarımı renkli taradım. İsteyen arkadaşlar mail atarlarsa gönderebilirim. Notlarda sınav istatistikleri görüceksiniz 2013/3. dönemde çıkan sorularıda çalışırken eklerseniz ortalama nerden soru gelir kestirebilirsiniz.
Merhabalar
Sınava Gireceğim ve Çok acil Hukuk ( Temel Hukuk+Borçlar+Şirketler+SGK) ve Meslek Hukuku ders notlarına ihtiyacım vardır. Yardımcı olabilir misiniz rica etsem?
Çoğu Ders notları eksik. Özellikle hukukta Temel hukuk var Borçlar yok. veya SGK eklenmemiş. Lütfen tam olan arkadaşlardan rica edeceğim.
[email protected]
Arkadaşlar merhaba
ben [email protected] adresine girmeye calısıyorum ama açılmıyor şifre değişikliğimi yapıldı acaba?
Merhabalar
Sınava Gireceğim ve Çok acil Hukuk ( Temel Hukuk+Borçlar+Şirketler+SGK) ve Meslek Hukuku ders notlarına ihtiyacım vardır. Yardımcı olabilir misiniz rica etsem?
Çoğu Ders notları eksik. Özellikle hukukta Temel hukuk var Borçlar yok. veya SGK eklenmemiş. Lütfen tam olan arkadaşlardan rica edeceğim.
[email protected]
Bana mailatabilir misiniz2013/3. Dönem sınavına hazırlanırken kullandığım temel hukuk(69 sayfa) ve meslek hukuku(39
sayfa) notlarımı renkli taradım. İsteyen arkadaşlar mail atarlarsa gönderebilirim. Notlarda sınav istatistikleri görüceksiniz 2013/3. dönemde çıkan sorularıda çalışırken eklerseniz ortalama nerden soru gelir kestirebilirsiniz.
[email protected] adresine yükledim. Ders klasörlerinde bulabilirsiniz.